Futuroscope

U bent hier: Vakantie > Pretparken > Pretpark korting > Futuroscope

Futuroscope

Ooit al eens gehoor van themapark Futuroscope in Frankrijk? Hier zijn geen grote achtbanen maar wel bijzondere attracties en heel veel shows en films. Pretpark Futuroscope ligt bij Poitiers in het Zuid-Westen van Frankrijk. Bij Futuroscope draait alles om multimedia, cinematografie en futuristische audio-visuele technieken. De naam Futuroscope zegt al dat het hier om het futuristische thema gaat. Het park staat daarom vol futuristische gebouwen. Dus wil je een pretpark ervaren maar niet zo dol op extreme attracties maar wel van film en filmtechiek? Dan is Futuroscope het park voor jou! Kinderen zullen er ook nog eens een hoop leren. Dans met robots, zie de helden van Ice Age, bekijk één van de vele speciaal gemaakte korte films er ervaar speciale shows. Hou je van show, spektakel, speciale effecten, vuur en muziek? Mis dan zeker de avondshow als afsluiter van je bezoek aan themapark Futuroscope niet!

Wordt zo klein als Arthur, vlieg over Europa heen, schiet tijdens een missie op zee op allerlei objecten, reis door de ruimte, dans met robots en kom alles te weten over de wetenschap in de Arena.
Vergeet niet uw Futuroscope entree tickets met korting te kopen via deze site. Zo kunt u geld besparen en heeft u toch een goedkoop dagje of weekendje uit met het hele gezin. Het bespaard in ieder geval al wachttijd mij de kassa's van Futuroscope!

  Themapark Futuroscope - Futuroscope korting --- Facebook - Pretparken


Futuroscope attracties en shows

Treed in de voetstappen van Jules Verne. In Futuroscope beleef je de toekomst op een andere manier. In l'Extraordinaire Voyage vlieg je als vogel over de hele wereld tussen bergen en luchtbalonnen in het eerste Flying Theater attractie in Europa. Geopend in april 2017, nog voor EuropaPark haar attractie opende.

Beleef de allermooiste bioscoop ervaring ter wereld in de Kinémax IMAX Laser 4k zaal en laat de film echt tot leven komen recht voor je neus.

De Tijdmachine met de Raving Rabbits vinden wij persoonlijk de leukste echte attractie van het park. Tijdens de rit trek je langs diverse speciaal gemaakte video scenes met 3D decor. Met de 3D bril die je draagt lijkt het net of je bij iedere scene zelf in scene aanwezig bent. Absoluut een aanrader voor jong en oud!

in Arthur, the Adventure in 4D beleef je zelf de film Arthur in vogelvlucht in een speciaal ontworpen korte film. Je neemt plaats in een simulator, zet een 3D-bril op en door de bewegingen voelt het alsof je meereist met Arthur met zijn reis.

Zoals gezegd zijn er diverse korte film te zien in het park. Iedere attractiezaal is anders. De ene keer zit je in een ronde koepel met ligstoelen, de andere keer is het een IMAX film waar je zo groot bent als een muis en ervaart hoe het is om zo klein te zijn als een muis of woestijnrat.

In de Aerobar ga je naar een hoogte van 35m genomen. In je stoeltje bungelen je voeten vrij terwijl je geniet van je drankje en het waanzinnige uitzicht.

Altijd al een met een robot willen dansen? Dat kan! Neem plaats in deze robotarmen zoals je ook worden gebruikt in bijvoorbeeld een autofabriek. Kies zelf hoe heftig je het wilt (keuze 1, 2 of 3) en dans op de maat van de muziek van Bob Sinclar samen met de andere robots in de zaal.

Als afsluiter van de dag bezoek je zeker de avondshow vol theater, vuur, vuurwerk, dans, speciale effecten, projecties en dansende fonteinen!

Nog geen beeld voor ogen wat we nu bedoelen? Bekijk dan onze Futuroscope trip report & review! En bekijk ook zeker onze Futuroscope video's en laat je overtuigen om ook te gaan.


 

Op deze pagina
Futuroscope
Futuroscope attracties
Futuroscope prijzen
Futuroscope openingstijden

Meer Futuroscope
> Futuroscope
Korting op Futuroscope
  Futuroscope review, tips & trip report

Facebook acties
Sommige (dag)acties delen we alleen op Facebook. LIKE US op FacebookFuturoscope video'sOns park review, eindcijfer & Trip report!


 

Andere pretparken en attracties
Bezoek ook eens een keer Plopsaland de Panne. Plopsaland de Panne was het aller eerste Plopsa pretpark. Ontmoet Kabouter Plop, Mega Mindy en alle andere Studio100 figuren.
Lees meer over Plopsaland de Panne >>

 Meer pretparken: Movie Park Germany - Bobbejaanland - Attractiepark Slagharen - Duinrell - De Efteling .

Reserveer direct een compleet Disneyland Parijs arrangement inclusief verblijf en onbeperkt entree met korting.
Klik op de banner om direct bij Disneyland Paris te boeken.


Futuroscope prijzen

Bekijk hier de actuele Futuroscope themapark prijzen en aanbiedingen op deze Futuroscope tickets website. U krijgt hier via ons al snel 15% korting per ticket!
Korting op Futuroscope tickets kunt u ook krijgen via onze Futuroscope korting pagina.


Openingstijden van Futuroscope

Pretpark Futuroscope is van maart t/m oktober vrijwel dagelijks geopend. De openingstijdens zijn minstens van 10:00 tot 21:00 uur. Op veel dagen is het park geopend tot 22 uur en soms tot 23:15. De grote avondshow is meestal dagelijks te zien en begint meestal 30 minuten voor park sluitingstijd. Deze show is gratis inbegrepen bij je park ticket.

 


Futuroscope arrangementen
Hotel verblijf vlak bij Futuroscope boeken bij Booking.com.

Booking.com


Futuroscope geschiedenis

Futuroscope is een attractiepark in Frankrijk vlak bij de stad Potieers. Het futuristische pretpark richt zich op nieuwe technologieën. De bedenker was René Monory die de stad van de toekomst wilde bouwen. Hetgeen Walt Disney met Tomorrowland/Discoveryland en het later geopende Disney's Epcot pretpark ook in gedachte had. De eerste steen werd gelegd in 1984. Het Futuroscope is in 1987 geopend. De werktitel luidde Futurama wat uiteindelijk Futuroscope werd. Tegenwoordig heeft Futuroscope rond de 2 miljoen bezoekers per jaar en staat het in de top 5 best bezochte pretpark van Frankrijk. Alleen de parken van Disneyland Paris en Puy du Fou trekken nog meer bezoekers.

Heb jij Futuroscope al eens bezocht? Bekijk ook eens onze video's en trip report over Futuroscope.


 

Meer Futuroscope
> Futuroscope
Korting op Futuroscope
  Futuroscope review, tips & trip report

Linkpartners
Pretpark Blog - Reviews & Trip reports


Jouw themapark vakantie en dagje themapark begint bij VakantieBegint.nl
www.VakantieBegint.nlLinkpartners