Pretparken | Pretparken in Nederland : BelgiŽ : Duitsland : Frankrijk : Spanje | Pretpark korting | Kaartjes | Arrangementen | Reizen | Tips

Pretparken Nederland

U bent hier: Vakantie > Pretparken > Pretparken Nederland

Pretpark of attractiepark bezoeken in Nederland

In Nederland zijn er zeer veel grote en kleine pretparken, themaparken en attractieparken waar u zich samen met uw kinderen, vrienden of alleen met uw partner goed kunt vermaken. Om u bij een pretpark keuze op weg te helpen tonen wij u uitgebreide informatie over de pretparken in Nederland. Kies een pretpark, lees de handige pretpark informatie en bestel daarna direct voordelig uw pretpark kaartjes online.

Pretparken vergelijken

Veel mensen vinden pretparken duur en kijken alleen naar de entreeprijs van het pretpark. Het is echter handig om niet alleen de prijzen met elkaar te vergelijken, maar ook het aanbod van attracties (aantal & type), de mate waarin attracties en het gehele park gethematiseerd zijn (details kost veel geld), de hoeveelheid aanwezige shows en entertainment en de afstanden naar de pretparken.
Ook voor korting op pretparken zit u hier goed. Op bijna alle pretparken in Nederland kunnen wij u korting geven op de entreeprijs! Dat maakt uw uitje nog leuker!

 

Pretparken BelgiŽ Pretparken in Nederland
De Efteling
Slagharen
Duinrell
Walibi World
Drievliet
Hellendoorn
Toverland
Madurodam
Koningin Juliana Toren
Plopsa Indoor Coevorden
Familiepark Aquabest (Dippiedoe)
Speelland Beekse Bergen
Safaripark Beekse Bergen
Madame Tussauds
Speelstad Oranje
Pipodorp
Dolfinarium
Preston Palace

 Pretparken in Nederland

  Bezoek een van de pretparken in Nederland zoals De Efteling, Slagharen, Duinrell, Walibi World, Koningin Julina Toren, Drievliet, het Dolfinarium, of ťťn
  van de andere geweldige Nederlandse pretparken voor kinderen, tieners, gezinnen of de hele familie samen met opa en oma.
 

De Efteling
Een van Nederlands oudste pretparken. Wat ooit begon als een trapveldje voor bewoners uit de buurt is sinds 1952 uitgegroeid tot het meest populaire themapark van Nederland. Beleef de schat aan sprookjes en laat u betoveren. Ontmoet Pardoes en sprookjesbos bewoners. Neem plaats in de eerste stalen looping achtbaan van Nederland, de Python, loop door het prachtige sprookjesbos, bezoek Droomvlucht of de nieuwe Joris en de Draak dual coaster.
Overnacht in het Efteling Hotel of in ťťn van de bos huysjes van Efteling Bosrijk. Themapark de Efteling, het Efteling Hotel en Efteling Bosrijk zijn sinds 2010 allemaal 365 dagen per jaar open!
Lees meer over De Efteling >>

  De Efteling - Efteling Korting tickets - Efteling overnachting - Efteling Hotel - Efteling Bosrijk - Efteling adres

Boek een complete Efteling vakantie. Efteling Bosrijk inclusief entree bij Bungalow Specials.

Korting op Efteling tickets
 

Attractiepark Slagharen
Het familiepark gelegen in de plaats Slagharen. Ruim 40 attracties en shows zorgen voor een dag vol pretpark avontuur. Het enige park waarbij de entreeprijs afhangt van de vooraf verwachte drukte en aankomst data! Attractie- & Vakantiepark Slagharen schrijft al meer dan 45 jaar geschiedenis. Ooit begonnen als ponypark waarbij ieder huisje een eigen Shetland pony met wagentje had en dat was uniek. Het groeide uit met een speeltuin en zwembad en bevat inmiddels een helehoop attracties. Inmiddels is het attractiepark gescheiden van het bungalowpark zodat mensen ook enkel naar het attractiepark kunnen.
Overnacht in een van de accomodaties in het Ponypark City bungalowpark.
Lees meer over Slagharen >>

  Attractiepark Slagharen - Slagharen korting tickets - Slagharen overnachting - Ponypark City vakantiepark

Onderstaand ťťn van de aanbieders die en compleet Slagharen arran-gement aanbieden.
Attractiepark Slagharen + Overnachting in het bijbehorende Slagharen vakantiepark direct bij Slagharen.


 

Duinrell
Attractiepark Duinrell is een gezellig park in de natuur van Wassenaar. Naast het attractiepark met een aantal familieattracties en een handvol spectaculaire attracties en achtbanen is er ook het Tikibad. Met tien glijbanen is het Tikibad het grootste overdekte glijbanenparadijs van de Benelux.
Verblijven op Duinrell kan ook. Vakantiepark Duinrell is ideaal voor families en gezinnen. Verblijf direct naast het attractiepark met het Tikibad, in de natuur en dicht bij Scheveningen.
Attractiepark, zwemparadijs en vakantiepark. Dat maakt Duinrell anders en compleet!
Lees meer over Duinrell >>

  Attractiepark Duinrell - Duinrell korting tickets - Korting op Tikibad - Vakantiepark Duinrell - Duinrell adres


 

Walibi World
Een dagje weg naar themapark Walibi World waar de oranje Walibi de mascotte is van het park. Een park dat vroeger als de Flevohof een educatief tintje had en daarna Walibi Flevo werd. Het is vervolgens een sinds 1998 in handen geweest van het Amerikaanse Six Flags maar dat bleef niet lang zo. In 2005 kreeg het park de naam Walibi World en zo was was de oude Walibi weer terug thuis waar het ooit begon. De spannendste achtbanen van Nederland kunnen zijn hier aanwezig. Een park met name voor de jeugd.
Beleef thrill rides en rollercoasters in Walibi World in Biddinghuizen.
Lees meer over Walibi World >>

  Walibi World - Walibi World korting tickets - Walibi World overnachting - Walibi World adres

Koop direct uw Walibi World tickets online met korting!
Koop uw Walibi World entreekaarten met korting via TicketVeilingen.
 

Drievliet
Attractiepark Drievliet nabij Den Haag is een park die voornamelijk kermis attracties bevat met een nieuw jasje. Ooit begonnen met een spookhuis en draaimolen en is langszaam uitgegroeid tot steeds meer attracties. Ook bevat het park simpele shows.
Met de toevoeging van de Formule X achtbaan wist het park ook de tieners meer aan te spreken. Deze achtbaan schiet je af en je behaalt 70km/u binnen 2 seconden. Het is een uniek type achtbaan in Benelux.
Een attractiepark voornamelijk voor de basisschool leeftijd categorie.
Lees meer over Drievliet >>

  Attractiepark Drievliet - Drievliet korting tickets - Drievliet adres

Koop direct uw Drievliet tickets online met korting. Kinderen tot 1 meter gratis!
Koop uw Drievliet entreekaarten via Dagtickets.

Klik voor korting op Drievliet tickets!


 

Linkpartners

Attractiepark reizen
 

Hellendoorn
Avonturenpark Hellendoorn is een attractiepark voor kinderen tot en met 12 jaar. Het heeft inmiddels 30 leuke attracties. Beleef samen met uw kinderen waterpret in de rafting rivier Sungai Kalimantan of in de boomstammen van de Wildwaterval. In 1936 werd het theehuis geopend. Om deze plaats ook voor de kinderen geschikt te maken, bouwde ze er speeltoestellen omheen. Zo groeide het park en werd het uiteindelijk een attractiepark.
In oktober pakken donkere wolken zich samen boven Avonturenpark Hellendoorn. Dan wordt Hellendoorn omgedoopt tot Heksendoorn!
Lees meer over Avonturenpark Hellendoorn >>

  Avonturenpark Hellendoorn - Hellendoorn korting tickets - Hellendoorn adres

Koop direct uw Avonturenpark Hellendoorn tickets online met korting!
Koop uw Hellendoorn entreetickets via Dagtickets.

Klik voor korting op Hellendoorn tickets!
 

Toverland
Attractiepark Toverland in Sevenum is een indoor attractiepark voor kinderen en jeugd. Bij slecht weer kan iedereen de binnen attracties bezoeken en als het droog is natuurlijk ook de buiten attracties. Toverland heeft een aantal top attracties zoals de 35 meter hoge houten achtbaan Troy, de unieke Booster Bike achtbaan, de Backstroke waterbaan, het speelland buiten, de jeugd achtbaan binnen en meer.
Het park heeft een echt eigen gezicht met leuke en verassende attracties. Grote voordeel van dit park is dat het, net zoals de Efteling tegenwoordig, 365 dagen per jaar geopend is.
Lees meer over Toverland >>

  Attractiepark Toverland - Toverland korting tickets - Toverland adres

Koop direct uw attractiepark Toverland tickets online met korting.
Koop uw Toverland entreekaarten via Dagtickets.

Klik voor korting op Toverland tickets!
 

Madurodam
Madurodam in de grootste kleine stad van Nederland en ligt in Den Haag. Het heeft geen grote attracties zoals we dat kennen van de meeste atractieparken. In Madurodam draait alles om de miniaturen. Bekijk alle grote trekpleisters en gebouwen van Nederland op een schaal van 1:25. Het park trekt veel dagjesmensen aan en toeristen uit binnenland en buitenland. Hoe kun je het belangrijkste van heel Nederland zien in 1 dag? Precies, in Madurodam.
Vooral Madurodam by Light is erg sfeervol en voor velen een hoogtepunt van de dag. Bovendien is Madurodam centraal gelegen en goed te combineren met een bezoek aan het strand.
Lees meer over Madurodam >>

  Madurodam - Madurodam korting tickets - Madurodam adres

Koop direct uw Madurodam tickets online met korting.
Koop uw Madurodam entreekaarten via Dagtickets.

Klik voor korting op Madurodam tickets!
 

Koningin Juliana Toren
Koningin Juliana Toren in Apeldoorn is een erg leuk familiepark met diverse attracties. Het park heeft voornamelijk kinderattracties voor kinderen en tiener tussen de 2 en 12 jaar oud. Naast de familieattracties zijn er ook een drie erg spannende attracties namelijk de kinderachtbaan, de Reuzen muizenschommen en de Vlinder. Het attractiepark heeft meer dan 50 attracties in haar assortiment en is voor gezinnen een echte aanrader.
De mascotte van het park is Jul de Torenmuis. Dagelijks is er ook een vrolijke voorstelling in het park met in de hoofdrol de bekende muizen van het park.
Lees meer over Koningin Juliana Toren >>

  Koningin Juliana Toren - Koningin Juliana Toren korting tickets - Koningin Juliana Toren adres

Koop direct uw Koningin Juliana Toren tickets online met korting.
Koop uw Koningin Juliana Toren entreekaarten via Koningin Juliana Toren Tickets.


 

Plopsa Indoor Coevorden
Plopsa Indoor Coevorden is een vrij nieuw pretpark in Coevorden in de buurt van Hoogeveen en Emmen. Plopsa Indoor Coevorden is een leuk overdekt familiepark met 20 attracties. Het park heeft voornamelijk attracties voor kinderen en tiener tussen de 2 en 14 jaar oud. Naast de familieattracties en kinderattracties zijn er ook een paar zeer spannende attracties zoals de de Piratenachtbaan en Anubis.
Natuurlijk mogen Bumba, Mega Mindy, Piet Piraat en Kabouter Plop hier niet ontbreken. Ontmoet ze en zie de glimlach op het gezicht van uw kinderen.
Lees meer over Plopsa Indoor Coevorden >>

  Plopsa Indoor Coevorden - Plopsa Indoor Coevorden korting tickets - Plopsa Indoor Coevorden adres

Koop direct uw Plopsa Indoor Coevorden tickets online met korting.
Koop uw Plopsa Coevorden Indoor entreekaarten via Plopsa Indoor Coevorden Tickets.
 

Linkpartners
DLRP-Magic.com - Vakantie.nl
Parkworld.be     - Vakantiewegwijzer
Oad reizen         - Pretpark vakantie
 

Familiepark Aquabest - DippieDoe
Dippiedoe is een leuk park dat ligt op recreatiepark Aquabest in Best. Dippiedoe is een park dat gericht is op kinderen van 2 tot 12 jaar. U kunt zich in Familiepark Dippiedoe een volledige dag vermaken. Zeker met mooi weer want dan kunnen u en uw kinderen een duik nemen in het heerlijke water, zandscheppen, en zonnen. Dit allemaal naast de al leuke dingen die je altijd al kan doen in Dippiedoe.
Wilt u een spannende attractie bezoeken? Maak u dan klaar voor de in 2011 nieuwe achtbaan de Tyfoon.
Lees meer over Familiepark Aquabest DippieDoe >>

  Familiepark Aquabest DippieDoe - Familiepark Aquabest korting tickets - Familiepark Aquabest adres

Koop direct uw Familiepark Aquabest Dippiedoe tickets online met korting.
Koop uw Familiepark Aquabest DippieDoe entreekaarten via Familiepark Aquabest Dippiedoe Tickets.

Korting op Familiepark Aquabest tickets
 

Speelland Beekse Bergen
Speelland Beekse Bergen is een attractiepark in Hilvarenbeek. Speelland Beekse Bergen is een leuk park dat ligt aan de rand van het Victoriameer en het zandstrand van de Beekse Bergen in Hilvarenbeek vlak naast het Safari Park. Vooral in de zomer is het hier heerlijk vertoeven aan het meer. Speelland Beekse Bergen is een park dat gericht is op kinderen van 2 tot 12 jaar. U kunt zich in Speelland Beekse Bergen een volledige dag vermaken.
Beleef zelf een dagje Speelland Beekse Bergen of maak er een lang weekend weg van door ook op vakantiepark Beekse Bergen te overnachten.
Lees meer over Speelland Beekse Bergen >>

  Speelland Beekse Bergen - Speelland Beekse Bergen korting tickets - Speelland adres

Koop direct uw Speelland Beekse Bergen tickets online met korting.
Koop uw Speelland Beekse Bergen entreekaarten via Speelland Beekse Bergen Tickets.

Korting op Speelland tickets
 

Dolfinarium
Sinds 1965 is het Dolfinarium in Harderwijk te vinden. Hťt park waar je terecht kunt om dofijnen, zeeleeuwen, walrussen en andere diersoorten kunt zien. U kunt hier vrij lopen door het park en diverse shows bezoeken waarin deze dieren een leuk kunstje doen. Behalve kunstjes kunt u er ook zeer veel leren over het gedrag van de dieren en wat ze eten. Sinds 2010 is de show De Droomwens te zien in de DolfijndoMijn koepel van het Dolfinarium. Een hoogwaardige show waarin theater, licht, muziek, dolfijnen en natuurlijk water centraal staat.
Een leuk en educatief park die de jongste maar ook de vaders en moeders nog regelmatig doet verwonderen en een glimlach op het gezicht doet tonen.
Lees meer over Dolfinarium Harderwijk >>

  Dolfinarium - Dolfinarium korting tickets - Dolfinarium overnachting - Dolfinarium adres

Koop direct uw Dolfinarium tickets online met korting!
Koop uw Dolfinarium entreetickets via Dagtickets.

Klik voor korting op Dolfinarium tickets!
 

Preston Palace
Preston Palace ligt in Almelo is een klein beetje het Wunderland Kalkar van Nederland. Tevens opgezet door dezelfde Hennie Most. Leuk voor een avondje maar ook voor een lang weekend of een midweek. Ook zijn er geregeld thema avonden met grote artiesten. Er is een geweldig tropisch zwemparadijs, een sauna's, stroomversnellingen en een stoombad en nog meer. Nog niet genoeg? Bezoek dan eens de indoor kermis met 7 top attracties, arcades en andere vermaak. Dit is tevens leuk voor kinderen om hier een kinder kermisfeestje te houden! Een toprestaurant mag natuurlijk ook niet ontbreken. Bezoek Preston Palace een avond, een hele dag of verblijf gewoon in het hotel zodat u nog meer dagen kunt genieten!
Lees meer over Preston Palace >>

  Preston Palace - Preston Palace aanbiedingen - Preston Palace aanbiedingen

Bezoek Preston Palace met korting!
Reserveer uw ontspanningsfaciliteiten en hotel verblijf direct online bij Preston Palace.Pretparken in overige landen

Liever een pretpark in een ander land dan BelgiŽ bezoeken? Maak een keuze uit onderstaande landen:
Pretparken BelgiŽ, Pretparken Duitsland, Pretparken Frankrijk en Pretparken in Spanje.

 

 

PonyparkCity

 

Linkpartners
Disneyland restaurants - Kermis
Themepark Overzicht

 
Vakantielanden

  Spanje vakanties
  Frankrijk vakanties
  Portugal vakanties
  ItaliŽ vakanties
  Turkije vakanties
  Bulgarije vakanties
  Griekenland vakanties
  TunesiŽ vakanties
  Duitsland vakanties

Ver weg bestemming

  Egypte vakanties
  Nieuw Zeeland vakanties
  AustraliŽ vakanties
  Verenigde Staten

Thema vakanties

  Pretpark vakanties
  Jongeren vakanties
  Stedentrip vakanties
  Wintersport vakanties
  Bungalowparken
  Vakantieparken
  Kinder vakanties
  Safari / Afrika vakanties
  Hotels

Vervoer

  Busreizen
  Vliegtickets
  Trein reizen
  Auto huren

Handige tips

  Reisverzekering
  Vakantie beoordelingen
  Reis leesboekenJouw pretpark vakantie en dagje pretpark begint bij VakantieBegint.nl
www.VakantieBegint.nl

Contact - Linkpartners