----

  Peter Langhout reizenLanghout
  Disneyland ParijsDisneyland

  BungalowSpecialsEfteling Bosrijk
  Booking.comBooking.com

  De Jong Intra vakantiesDe Jong
  TGV DisneyNSinternational

  HotelspecialsHotelspecials
  Oad Disney reizenOad reizen

  Vrij uitVrij Uit
  Effeweg.nlEffeweg

  Expedia.nlExpedia
  TravelBird pretpark kortingTravelbird

  DagticketsDagtickets
  VakantieveilingenVakantieveilingen

Kernie's Familiepark in Wunderland Kalkar

U bent hier: Vakantie > Pretparken > Pretpark korting > Wunderland Kalkar

Wunderland Kalkar

Wunderland Kalkar is een combinatie van een hotel en attractiepark Kernie's Familienpark. Wunderland Kalkar is ontstaan uit de voormalige kerncentrale "Schneller Brüter". In 1995 heeft de Nederlander Hennie van der Most deze kerncentrale gekocht en omgebouwd tot hotel, vergader en vrijetijdscentrum. Overdag brengt u een bezoek aan de attracties van Kernie's Familiepark, in de avond gaat u lekker dineren, bowlen en feesten en s'nachts slaapt u in heen van de hotels op het resort.
Wunderland Kalkar is een park dat gericht is op mensen van alle leeftijden. Voor sportgroepen, bedrijfsuitjes, familie uitjes maar ook om met het gezin heen te gaan. Iedereen kan zich in Wunderland Kalkar een volledige dag vermaken. De diversiteit aan entertainment en amusement is hier groot.

Een bezoek aan Wunderland Kalkar kan een vrij duur dagje uit of lang weekendje weg zijn, vooral als u voor het hele gezin of groep moet betalen. Door uw Wunderland Kalkar arrangement of Kernie's Familiepark entree tickets met korting te kopen via onze site kunt u een hoop geld besparen en een voordelig dagje uit. Zorg voor een heerlijk pretpark weekendje en reserveer een van de Wunderland Kalkar arrangementen.

  Wunderland Kalkar - Kernie's Familiepark korting - Wunderland Kalkar route --- Facebook - Pretparken


Wunderland Kalkar en Kernie's Familiepark attracties

Kernie's Familiepark is een pretpark dat onderdeel is van Wunderland Kalkar en ligt in de Duitse plaats Kalkar en is ontstaan uit een oude kerncentrale. Kernie's Familiepark staat garant voor uren vol pretpark en amusement plezier. Het park heeft meer dan 40 attracties waarvan de helft voor iedereen toegankelijk is. Voor de andere attracties gelden lengte voorschriften van 1,10, 1,20 of 1,30 meter. Voor de Kartbaan en Quadbaan moet u minimaal 1,50 meter lang zijn.
Het attractiepark is geschikt voor mensen van alle leeftijden. Of u nou jong of oud bent, voor iedereen is wel wat te doen, te zien of te beleven. Hoogtepunten zijn de attractie Dragsters waarin je gelanceerd wordt en ervaart wat de kracht is van een echte dragster en de Vertical Swing. Een Star Flyer attractie die in de voormalige toren van de kerncentrale is gebouwd.

Bezoek rustige kindere attracties zoals de Merry Go Round, Jungle Town, Springkussen, Spieltuin, Kernie's Theater, Pirat Pound en Rio Grande. Familie attracties zoals de Kernie’s Labyrinth, Mini Tea Cup, Red Baron, Flying Caroussel, en Reactor Museum.

Zin in een spannend avondtuur? Neem dan plaats in de waterattractie Wildwaterbaan. Meer spanning? Berijd dan eens de Disk'o', Samba Tower, Achterbaan (Duits voor achtbaan), Vertical Swing, de Kartbaan, Quadbaan, Klimwand en de Dragsters.

Beleef zelf een dagje Kernie's Familiepark of maak er een lang weekend weg van door ook in een van de Wunderland Kalkar hotels te overnachten. Met Wunderland Kalkar arrangementen overnacht u voordelig direct op het terrein van Wunderland Kalkar inclusief onbeperkt toegang tot het Kernie's Familiepark. U kunt ook kiezen voor een All-In arrangement inclusief onbeperkt eten en drinken gedurende uw gehele verblijf! Klik op een van de arrangementen op deze pagina om deze direct te boeken.

 

Op deze pagina
Wunderland Kalkar
Kernie's Familiepark attracties
Kernie's Familiepark prijzen
Kernie's Familiepark openingstijden
Wunderland Kalkar geschiedenis
Wunderland Kalkar arrangement

Meer Wunderland Kalkar
> Wunderland Kalkar
Korting op Kernie's Familiepark
  Wunderland Kalkar route

Facebook acties
Sommige (dag)acties delen we alleen op Facebook. LIKE US op FacebookWunderland Kalkar video
Plopsa Indoor Hasselt

 

Andere pretparken en attracties
Bezoek ook eens Plopsa Indoor Hasselt. Ontmoet alle Studio 100 figuren in het overdekte pretpark Plopsa Indoor Hasselt. Uw kinderen zullen zich hier uitstekend vermaken.
Lees meer over Plopsa Indoor Hasselt >>

 Meer pretparken: - Movie Park Germany - de Efteling - Slagharen - Disneyland Parijs - Duinrell - Toverland.

Reserveer direct een pretpark hotel arrangement voor bijv. Wunderland Kalkar inclusief entree tot Kernie's Familiepark bij Peter Langhout.
Klik op de banner om te boeken.


Kernie's Familiepark prijzen

De Kernie's Familiepark entreeprijs voor volwassenen bedraagt €27,50 per persoon. Kinderen kleiner dan 1.30 meter betalen € 20,50 en 65+ betalen € 20,- per persoon. Kinderen t/m 2 jaar mogen gratis het park binnen.

Kijk voor meer informatie over de prijzen op www.WunderlandKalkar.eu/
Korting op Kernie's Familiepark tickets kunt u krijgen via onze Kernie's Familiepark korting pagina.


Openingstijden Kernie's Familiepark

Kernie's Familiepark is geopend van 1 april t/m 31 oktober 2018.
Kernie's Familiepark is regulier dagelijks geopend van 10.00 - 18.00 uur.
Op sommige door de weekse dagen gesloten. In de maanden september en oktober is het park alleen in het weekend geopend.

Kijk voor meer informatie over de openingstijden / openingsuren van Kernie's Familiepark op www.WunderlandKalkar.eu/

 


Wunderland Kalkar all-in arrangementen
Wunderland Kalkar hotel arrangement inclusief toegang tot Kernie´s Familiepark direct boeken bij Wunderland Kalkar.
Wunderland Kalkar hotel arrangement reserveren bij HotelSpecials

HotelSpecials


Wunderland Kalkar geschiedenis

De geschiedenis van Wunderland Kalkar in Kalkar Duitsland (tot 2005 Kernwasser Wunderland) is enorm apart.

Kernwasser Wunderland met het pretpark Kernie's Familienpark is gebouwd op het terrein en in een Kweekreactor Kalkar genaamd Schneller Brüter. Dit is een kerncentrale die in de jaren zeventig en tachtig werden gebouwd in Kalkart Duitsland. Deze kerncentrale is echter nooit in gebruik genomen door de grote weerstand van de Duitsers in heel het land. Toen de centrale klaar was en al die tijd niet gebruikt werd, zocht men een andere bestemming voor dit grote complex.

In 1995 kocht ondernemer Hennie van der Most de hele cetrale voor 5 miljoen gulden. Hennie laat de overbodige metalen onderdelen slopen en vestigd hier een pretpark, Kernwasser Wunderland.

De omgeving en de gebouwen die zijn omgedoopt tot hotels werden geschilderd en steeds meer attracties werden geplaatst in het park. Het vrijetijdcentrum met hotels loopt goed en ook de vergaderruimtes worden benut door bedrijven.Wunderland Kalkar All-In

In Wunderland Kalkar kunt u onbeperkt genieten! Het all-in hotel en attractiepark Wunderland Kalkar is door de consument gekozen als 'Het leukste dagje uit in 2009' en ligt midden in het Nederrijnse landschap naast het historische stadje Kalkar. Wunderland Kalkar beschikt over comfortabele hotelkamers, sfeervolle restaurants, gezellige bars, mooi aangelegde tuinen en vijverpartijen en een modern vergadercentrum.

Geniet van de lichte en vriendelijke sfeer in de grote wintertuin of ontspan u met goed weer op één van onze terrassen. Boekt u een overnachting, dan kunt u all-in onbeperkt genieten van een heerlijk ontbijtbuffet en een uitgebreid dinerbuffet. Daarnaast zijn alle hapjes en drankjes, koffie, thee en gebak, diverse sport- en spelfaciliteiten en Kernie’s Caféstraat inbegrepen.

In het uitgaanscentrum zijn vele spelfaciliteiten te vinden zoals bowlen, kegelen en biljart. Tevens vindt er dagelijks een wijnproeverij plaats in de authentieke Wijnkelder en worden er door het animatieteam leuke activiteiten georganiseerd!

Ook heeft u tijdens uw verblijf gratis toegang tot Kernie’s Familiepark (seizoensafhankelijk). Het park biedt meer dan 40 verschillende attracties waaronder de 58 meter hoge Vertical Swing, een achtbaan, een wildwaterbaan, een zweefmolen en nog veel meer. Kernie’s Familiepark biedt all-in pret voor families met kinderen in de leeftijd van 3 t/m 12 jaar. Het bijzondere is dat de attracties, frietjes, ijs en frisdrank, koffie en thee onbeperkt zijn inbegrepen.

Wunderland Kalkar is een rustig weekendje ontspannen in Duitsland met uw gezin, familie, vrienden of als bedrijfsuitje. Of het nu om korte vakanties, groepsreizen, feesten of dagtochten gaat, in Wunderland Kalkar vindt u voor elke gelegenheid een passend arrangement in een perfecte sfeer.

Reserveer een All-in arrangement bij Wunderland Kalkar met korting


 


Meer Wunderland Kalkar
> Wunderland Kalkar
Korting op Kernie's Familiepark
  Wunderland Kalkar route

Linkpartners
Geen

Wunderland Kalkar arrangement


Jouw themapark vakantie en dagje themapark begint bij VakantieBegint.nl
www.VakantieBegint.nlTags: Wunderland Kalkar - Wunderland Kalkar All-in - Kernie's Familiepark attracties - Kernie's Familiepark openingstijden - Wunderland Kalkar geschiedenis
Kernie's Familiepark tickets - Kernie's Familiepark prijzen - Wunderland Kalkar arrangement - Attractiepark Wunderland Kalkar - Wunderland Kalkar Duitsland

Linkpartners