----

  Peter Langhout reizenLanghout
  Disneyland ParijsDisneyland

  BungalowSpecialsEfteling Bosrijk
  Booking.comBooking.com

  De Jong Intra vakantiesDe Jong
  TGV DisneyNSinternational

  HotelspecialsHotelspecials
  Oad Disney reizenOad reizen

  Vrij uitVrij Uit
  Effeweg.nlEffeweg

  Expedia.nlExpedia
  TravelBird pretpark kortingTravelbird

  DagticketsDagtickets
  VakantieveilingenVakantieveilingen

Speelland Beekse Bergen

U bent hier: Vakantie > Pretparken > Pretpark korting > Speelland Beekse Bergen

Attractiepark Speelland

Speelland Beekse Bergen is een attractiepark in Hilvarenbeek. Speelland Beekse Bergen is een leuk park dat ligt aan de rand van het Victoriameer en het zandstrand van de Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Vooral in de zomer is het hier heerlijk vertoeven aan het meer.
Speelland Beekse Bergen is een park dat gericht is op kinderen van 2 tot 12 jaar. U kunt zich in Speelland Beekse Bergen een volledige dag vermaken. Zeker met mooi weer want dan kunnen u en uw kinderen een duik nemen in het heerlijke water, zandscheppen, en zonnen. Dit allemaal naast de leuke dingen die je altijd al kan dien in Speelland.

Attractiepark Speelland Beekse Bergen kan een vrij duur dagje uit zijn, vooral als u voor het hele gezin moet betalen. Door uw Speelland entree tickets met korting te kopen via onze site kunt u een hoop geld besparen en een voordelig dagje uit.

  Speelland Beekse Bergen - Speelland korting - Speelland adres --- Facebook - Pretparken


Speelland attracties

Speelland Beekse Bergen is een attractiepark in Hilvarenbeek. Speelland staat garant voor speelfun. Het park is een grote speeltuin vol schommels, trampolines, een ballenberg en zelfs een minigolfbaan.
Het attractiepark is geschikt voor mensen van kinderen van 2 t/m 12 jaar oud. Is het lekker zonnig en warm weer dan kan eigenlijk iedereen zich hier vermaken! Heerlijk van de glijbaan het water in of lekker zonnen op het strand. Ook kunt u hier zelfstandig een trimparcours volgen tussen de schaduwrijke bomen. Zo bent u ineens lekker aan het sporten.

Het Speelland Beekse Bergen park is gelegen aan het Victoriameer waar u en uw heerlijk kunnen zwemmen. Uw kinderen zullen zich ook vast en zeker vermaken op het strand. Het is een ontzettend mooi gelegen gebied in Hilvarenbeek.

Wilt u lekker minigolven? Maak u dan klaar om met uw gezelschap een competitief portje minigolf te gaan spelen. Hier zult u zich zeker een uur kunnen vermaken. Zin om af te koelen maar toch niet nat te worden? Neem dan plaats in de Waverider. De Waveride is een carrousel in het water waarbij u ook zelf kunt meesturen. Ook zijn er nog de Botsboten en de waterfietsen.

Beleef zelf een dagje Speelland Beekse Bergen of maak er een lang weekend weg van door ook op het vakantiepark Beekse Bergen in Hilvarenbeek te verblijven. Met Libema Speelland Beekse Bergen arrangementen overnacht u voordelig in de buurt van attractiepark Speelland Beekse Bergen inclusief onbeperkt toegang tot het park. Klik op een van de arrangementen op deze pagina om deze direct te boeken.

 

Op deze pagina
Speelland Beekse Bergen
Speelland attracties
Speelland prijzen
Speelland openingstijden
Speelland geschiedenis

Meer Speelland
> Speelland Beekse Bergen
Korting op Speelland
  Speelland route

Facebook acties
Sommige (dag)acties delen we alleen op Facebook. LIKE US op FacebookSpeelland video
Europa Park

 

Andere pretparken en attracties
Bezoek ook eens Europa Park. Europapark is het grootste en meest bezochte themapark van Duitsland. Gethematiseerde attracties en landen zorgen voor een gewelige pretpark ervaring.
Lees meer over Europa Park >>

 Meer pretparken: Dolfinarium - de Efteling - Safaripark Beekse Bergen - Plopsaland de Panne - Phantasialand.

Bestel direct een attractiepark arrangement voor Speelland met gratis toegang tot 5 andere attractieparken bij Libema.
Klik op de banner om te boeken.


Speelland prijzen

De Speelland Beekse Bergen entreeprijs varieert gedurende het seizoen.
Van 27 maart 2018 t/m 4 november 2018 is de entreeprijs voor volwassenen en kinderen van 3 t/m 11 jaar €9,- per persoon. 60+ en mindervaliden betalen ook €9,-.

Kinderen t/m 2 jaar mogen gratis het park binnen.

Kijk voor meer informatie over de prijzen op www.Speelland.nl/
Korting op Speelland Beekse Bergen tickets kunt u krijgen via onze Speelland Beekse Bergen korting pagina.


Openingstijden Speelland

Speelland Beekse Bergen is geopend van 25 maart 2016 t/m 6 november 2016.
Speelland Beekse Bergen is regulier dagelijks geopend van 10.00 - 17.00 uur.
In de maanden juli en augustus is het park van 10.00 - 18.00 open.

Kijk voor meer informatie over de openingstijden / openingsuren van Speelland Beekse Bergen op www.Speelland.nl/

 


Speelland arrangementen
Speelland Beekse Bergen ticket + Vakantiepark Beekse Bergen in Hilvarenbeek bij Libema Vakantiepark.

Speelland geschiedenis

De geschiedenis van Speelland start, zoals bij veel parken, net na de tweede wereldoorlog. In de jaren 50 ontstond door zandwinning in Hilvarenbeek een grote waterplas.

De start van de Beekse Bergen begon met de opening van Safaripark Beekse Bergen in 1964. Enkele jaren in 1968 werd hier vlak bij Speelland de Beekse Bergen geopend.

Speelland Beekse Bergen is ontstaan om mensen tijdens mooi zonnig weer wat ontspanning en verkoeling te kunnen geven. Het zandstrand was toen al aanwezig.

Weer wat jaren later werden de speeltuinen toegevoegd aan Speelland. Deze groeide en groeide beetje bij beetje en zo kwamen er ook kleine attracties bij in het gebied. Zo veranderde het gebied van recreatiemeer naar speeltuin.

Inmiddels kennen we het gebied als een kleinschalig attractiepark genaamd Speelland Beeksebergen.

Als gevolg van privatisering is Beekse Bergen sinds 1987 onderdeel van Libéma. Libema vakantieparken heeft het Vakantiepark Beekse Bergen direct naast Speelland aangelegd. Het Safaripark ligt in het zelfde gebied maar dan aan de andere kant van het recreatiemeer en de snelweg.

Speelland Beekse Bergen zelf is qua grote niet veel veranderd.

Op de 3e zaterdag van augustus word het terrein direct naast Speelland afgehuurd door het festival Decibel Outdoor van B2S. Decibel Outdoor is een hardstyle feest dat voor de betalende feestgangers een heerlijke dag uit is. Bezoekers van Vakantiepark Beekse Bergen en Speelland Beekse Bergen kunnen hinder ondervangen van de harde muziek en het afsluitende vuurwerk. Decibel Outdoor vindt op deze zaterdag plaats tussen 11.00 en 23.00 uur.

Voor de komende jaren staan er geen grote uitbreidingen gepland voor Speelland Beekse Bergen. Speelland zelf is in al die jaren ook nooit groot uitgebreid. Het is altijd een kleinschalig park geweest waar je nog steeds heerlijk kan recreëren. Uitbreidingen zullen zoals het er naar uit ziet altijd kleinschalig blijven maar dit merkt u ook in uw portemonnee.


 


Meer Speelland
> Speelland Beekse Bergen
Korting op Speelland
  Speelland route

Linkpartners
Beekse Bergen KortingLees ons park review, eindcijfer & Trip report!

Beekse Bergen arrangement


Jouw themapark vakantie en dagje themapark begint bij VakantieBegint.nl
www.VakantieBegint.nlTags: Speelland - Speelland Beekse Bergen - Speelland attracties - Speelland openingstijden - Speelland geschiedenis - Speelland tickets
Speelland prijzen - Speelland arrangement - Attractiepark Speelland - Vakantiepark Beekse Bergen

Linkpartners