----

  Peter Langhout reizenLanghout
  Disneyland ParijsDisneyland

  BungalowSpecialsEfteling Bosrijk
  Booking.comBooking.com

  De Jong Intra vakantiesDe Jong
  TGV DisneyNSinternational

  HotelspecialsHotelspecials
  Oad Disney reizenOad reizen

  Vrij uitVrij Uit
  Effeweg.nlEffeweg

  Expedia.nlExpedia
  TravelBird pretpark kortingTravelbird

  DagticketsDagtickets
  VakantieveilingenVakantieveilingen

Plopsa Indoor Hasselt

U bent hier: Vakantie > Pretparken > Pretpark korting > Plopsa Indoor Hasselt

Plopsa Indoor Hasselt

Plopsa Indoor Hasselt is het allereerste indoor themapark van België. Het ligt naast de Ethias Arena in Hasselt. Plopsa Indoor Hasselt is een leuk overdekt familiepark met diverse attracties. Het park heeft voornamelijk attracties voor kinderen en tiener tussen de 2 en 14 jaar oud. Naast de familieattracties en kinderattracties zijn er ook een paar zeer spannende attracties zoals de de Piratenachtbaan en de Vuurtoren.
Plopsa Indoor Hasselt is een gezellig park waar u een volle dag plezier kunt hebben samen met uw kinderen die dol zijn op K3, Mega Mindy, Bumba, Piet Piraat en natuurlijk Kabouter Plop.

Pretpark Plopsa Indoor Hasselt kan een vrij duur dagje uit zijn, vooral als u voor het hele gezin moet betalen. Bij ons kunt u altijd geld besparen door uw Plopsa Indoor Hasselt entree tickets met korting te kopen via onze site. Zo kunt ook u een voordelig dagje uit met het hele gezin.

  Plopsa Hasselt - Plopsa Indoor Hasselt korting - Plopsa Indoor Hasselt adres --- Pretparken


Plopsa Indoor Hasselt attracties en shows

Het overdekte Studio 100 pretpark Plopsa Indoor Hasselt heeft ongeveer 25 attracties in haar park. Ieder kind dat dol is op de series van één of meerdere figuren van Studio 100 zal zich hier erg goed vermaken. Plopsa Indoor is een echt familiepark met veel leuk gethematiseerde attracties. Tevens zijn hier 2 spannende attracties voor jong en en wat ouder te vinden. Hierdoor vermaken ook de stoere ouders zich hier wel met deze attracties.
Het attractiepark is met name geschikt voor kinderen van 2 t/m 14 jaar. Neem plaats in de leuke familieattracties van dit park en beleef een leuk dagje uit met uw (jonge) kinderen.

Het Verkeerspark, het ballenbad, de Bumbaspeeltuin, de Botsauto's, de Kikkers en het carrousel zijn erg geschikt voor erg jonge kinderen en zijn echte kinderattracties in het park. De Vliegende Fietsen, Slingermoelen, de Glijbaan, de Bootjes, de Woeste Zee en de Dansende Fonteinen zijn een greep uit de familieattracties van Plopsa Indoor Hasselt. In De Piratenachtbaan en de Vuurtoren u terecht als u van iets meer spektakel en spanning houd!

In Het Theater beleef je de leukste shows. Elke dag kunt u hier een Studio 100 figuur verwachten zoals Bumba in een van de leuke shows. Zie de glimlach op het gezicht van uw zoontje of dochtertje. Onbetaalbaar toch? Ook Meet & Greets met de overige Studio 100 figuren is mogelijk.

In de buitenzone van het park vindt u de Dansende Fonteinen en De Klimberg. Hoe snel kan uw kleintje omhoog klimmen en hoe snel kan die weer naar beneden glijden?

Beleef zelf een dagje Plopsa Indoor in Hasselt of maak er een lang weekend weg van door ook een hotel in de buurt van themapark Plopsaland Indoor Hasselt te boeken. Klik op een van de arrangementen op deze pagina om deze direct te boeken.

 

Op deze pagina
Plopsa Indoor Hasselt
Plopsa Indoor Hasselt attracties
Plopsa Indoor Hasselt prijzen
Plopsa Indoor Hasselt openingstijden
Plopsa Indoor Hasselt geschiedenis

Meer Plopsa Indoor Hasselt
> Plopsa Indoor Hasselt
Korting op Plopsa Indoor Hasselt
  Plopsa Indoor Hasselt route

Facebook acties
Sommige (dag)acties delen we alleen op Facebook. LIKE US op FacebookPlopsa Indoor Hasselt video
Legoland Duitsland

 

Andere pretparken en attracties
Bezoek ook eens Legoland Duitsland. Legoland Duitsland is een attractiepark met ruim 30 attracties voor gezinnen met kinderen van 2 t/m 14 jaar oud.
Lees meer over Legoland Duitsland >>

 Meer pretparken: Plopsaland de Panne - Phantasialand - Duinrell - De Efteling - Drievliet - PortAventura .

Bestel direct een pretpark arrangement voor de Efteling, Plopsaland, Wunderland Kalkar, Movie Park of andere pretparken.
Klik op de banner om te boeken.


Plopsa Indoor prijzen

De Plopsa Indoor Hasselt entreeprijs voor volwassenen en kinderen vanaf 1 meter bedraagt €18,50.
70+ en kinderen en volwassenen tussen de 85cm en 1m betalen €10,-.
Kinderen tot 85cm mogen gratis het park binnen.
Mindervaliden betalen €13,50.

Kijk voor meer informatie over de prijzen op www.Plopsa.be/
Korting op Plopsa Indoor Hasselt tickets kunt u krijgen via onze Plopsa Indoor Hasselt korting pagina.


Openingstijden Plopsa Indoor Hasselt

Pretpark Plopsa Indoor Hasselt is regulier dagelijks geopend van 10.00 - 18.00 uur.
Plopsa Indoor Hasselt is in januari, februari, maart, september, oktober, november en december bijna altijd gesloten op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag, 1e kerstdag en 1 januari.
Openingstijden varieren gedurende bepaalde periodes
Op bepaalde dagen is het park van 10.30 - 17.00 uur open.

Kijk voor meer informatie over de openingstijden / openingsuren van Studio 100 pretpark Plopsa Indoor Hasselt op www.Plopsa.be/

 


Plopsa Indoor arrangement
Plopsa Indoor Hasselt arrangement boeken vlak bij HotelSpecials

HotelSpecials

Bungalowpark of vakantiepark vlak bij Plopsa Indoor Hasselt boeken bij BungalowSpecials

BungalowSpecials


Plopsa Indoor Hasselt geschiedenis

Plopsa Indoor Hasselt heeft eigenlijk geen bewonderenswaardige geschiedenis. Plopsa Indoor Hasselt is het eerste Belgische overdekte pretpark en opende haar deuren op 24 december 2005.

Omdat het on België toch vaak redelijk slecht weer is met regen en kou, besloot Gert Verhulst een overdekt pretpark te bouwen zodat bezoekers ook met slecht weer een leuk dagje pretpark konden hebben.

Duizenden kinderen gek zijn op de Studio 100 figuren zoals Samson en Gert, Bumba, K3, Piet Piraat, Mega Mindy, Anubis en Kabouter Plop. Deze figuren zijn daarom ook overal terug te vinden in het pretpark. Ook kun je de figuren zelf ontmoeten in het indoor pretpark.

Het overdekte themapark omvat 9.000 m2;

In 2008 verdween de jongerensoap Spring uit het pretpark en kwam Mega Mindy hiervoor in de plaats in Plopsa Indoor Hasselt.

In 2010 werden ook K3 en Dobus in het park toegevoegd. De Slingermolen werd overgoten met een K3-sausje en de Botsauto’s werd de plaats van Dobus en zijn vrienden.

Begin dit jaar opende Plopsa een tweede overdekte themapark, ditmaal in het noorden van Nederland. Plopsa Indoor Coevorden is sterk gebaseerd op het Hasseltse themapark, maar is vooral een sterk geëvolueerde versie. De kleine foutjes uit Hasselt vinden we in Coevorden immers niet meer terug.

Jaarlijks trekt het park ongeveer 300.000 bezoekers. In 2010 bezochten 325.000 mensen Plopsa Indoor Hasselt, België.

Breng snel zelf een bezoek aan Plopsa Indoor Hasselt in België of Plopsa Indoor Coevorden in Nederland. De Nederlandse variant is grotendeels gelijk aan zijn Belgische broer.

Koop je Plopsa Indoor Hasselt tickets met korting online en beleef zelf een dagje Plopsa samen met alle Studio 100 vrienden.


TIP: Mocht je onder Utrecht (of Den Haag) wonen dat ligt Plopsa Indoor Hasselt dichterbij dan Plopsa Indoor Coevorden.


 


Meer Plopsa Indoor Hasselt
> Plopsa Indoor Hasselt
Korting op Plopsa Indoor Hasselt
  Plopsa Indoor Hasselt route

Linkpartners
Plopsaland startpagina

Plopsa tickets met korting


Jouw themapark vakantie en dagje themapark begint bij VakantieBegint.nl
www.VakantieBegint.nlTags: Plopsa Indoor Hasselt - Plopsa Indoor Hasselt attracties - Plopsa Indoor Hasselt shows - Plopsa Indoor Hasselt openingstijden
Plopsa Indoor Hasselt geschiedenis - Plopsa Indoor Hasselt tickets - Plopsa Indoor Hasselt prijzen - Plopsa Indoor Hasselt arrangement
Studio 100 pretpark - Mega Mindy - Samson en Gert

Linkpartners