----

  Peter Langhout reizenLanghout
  Disneyland ParijsDisneyland

  BungalowSpecialsEfteling Bosrijk
  Booking.comBooking.com

  De Jong Intra vakantiesDe Jong
  TGV DisneyNSinternational

  HotelspecialsHotelspecials
  Oad Disney reizenOad reizen

  Vrij uitVrij Uit
  Effeweg.nlEffeweg

  Expedia.nlExpedia
  TravelBird pretpark kortingTravelbird

  DagticketsDagtickets
  VakantieveilingenVakantieveilingen

Plopsa Indoor Coevorden

U bent hier: Vakantie > Pretparken > Pretpark korting > Plopsa Indoor Coevorden

Plopsa Indoor Coevorden

Plopsa Indoor Coevorden is een vrij nieuw pretpark in Coevorden in de buurt van Hoogeveen en Emmen. Plopsa Indoor Coevorden is een leuk overdekt familiepark met diverse attracties. Het park heeft voornamelijk attracties voor kinderen en tiener tussen de 2 en 14 jaar oud. Naast de familieattracties en kinderattracties zijn er ook een paar zeer spannende attracties zoals de de Piratenachtbaan en Anubis.
Plopsa Indoor Coevorden is een gezellig park waar u een volle dag plezier kunt hebben samen met uw kinderen die gek zijn van Mega Mindy, Bumba, Kabouter Plop, Piet Piraat en K3.

Pretpark Plopsa Indoor Coevorden kan een vrij duur dagje uit zijn, vooral als u voor het hele gezin moet betalen. Bij ons kunt u altijd geld besparen door uw Plopsa Indoor Coevorden entree tickets met korting te kopen via onze site. Zo kunt ook u een voordelig dagje uit met het gezin.

  Plopsa Coevorden - Plopsa Indoor Coevorden korting - Plopsa Indoor Coevorden adres --- Pretparken


Plopsa Indoor Coevorden attracties en shows

Het overdekte Studio 100 pretpark Plopsa Indoor Coevorden heeft ongeveer 20 attracties in haar park. Ieder kind dat dol is op de series van één of meerdere figuren van Studio 100 zal zich hier erg goed vermaken. Het is een echt familiepark met veel leuk gethematiseerde attracties. Tevens zijn hier 2 sensationele attracties voor jong en en wat ouder te vinden. Hierdoor vermaken ook de stoere ouders zich hier wel met deze attracties.
Het attractiepark is met name geschikt voor kinderen van 2 t/m 14 jaar. Neem plaats in de leuke familieattracties van dit park en beleef een leuk dagje uit met uw (jonge) kinderen.

Plop's Speelboom, het ballenbad, de Bumbamolen, De Botsauto's en het carrousel zijn erg geschikt voor erg jonge kinderen en zijn echte kinderattracties in het park. In de K3 Slingermoelen, de Glijbaan, de Bootjes, de Vliegende Fietsen, de Woeste Zee en de Dansende Fonteinen zijn een greep uit de familieattracties van Plopsa Indoor Coevorden. In de Vuurtoren, De Piratenachtbaan en Anubis kunt u terecht als u van iets meer spektakel houd!

In Het Theater beleef je de leukste shows. Elke dag onmoet je er een Studio 100 figuur zoals Bumba in een van de leuke shows. Zie de glimlach op het gezicht van uw zoontje of dochtertje. Onbetaalbaar toch?

De buitenzone van het park zal de komende jaren nog worden uitgebreid. Nu vindt u hier de Dansende Fonteinen en De Klimberg. Hoe hoog kan uw kleintje klimmen en hoe snel kan die weer naar beneden glijden?

Beleef zelf een dagje Plopsa Indoor in Coevorden of maak er een lang weekend weg van door ook een hotel in de buurt van themapark Plopsaland Indoor Coevorden te boeken of verblijf op het Landal GreenParks vakantiepark vlak bij het Plopsa Indoor pretpark. Klik op een van de arrangementen op deze pagina om deze direct te boeken.

 

Op deze pagina
Plopsa Indoor Coevorden
Plopsa Indoor Coevorden attracties
Plopsa Indoor Coevorden prijzen
Plopsa Indoor Coevorden openingstijden
Plopsa Indoor Coevorden geschiedenis
Plopsa Indoor Coevorden overnachting

Meer Plopsa Indoor Coevorden
> Plopsa Indoor Coevorden
Korting op Plopsa Indoor Coevorden
  Plopsa Indoor Coevorden route

Facebook acties
Sommige (dag)acties delen we alleen op Facebook. LIKE US op FacebookPlopsa Indoor Coevorden
Avonturenpark Hellendoorn

 

Andere pretparken en attracties
Bezoek ook eens Avonturenpark Hellendoorn. Avonturenpark Hellendoorn is een attractiepark met ruim 30 attracties voor gezinnen met kinderen van 2 t/m 14 jaar oud.
Lees meer over Avonturenpark Hellendoorn >>

 Meer pretparken: Plopsaland de Panne - Movie Park Germany - Duinrell - De Efteling - Toverland .

Bestel direct een pretpark arrangement voor de Efteling, Plopsaland, Wunderland Kalkar, Movie Park of andere pretparken.
Klik op de banner om te boeken.


Plopsa Indoor prijzen

De Plopsa Indoor Coevorden entreeprijs voor volwassenen en kinderen vanaf 1 meter bedraagt €18,75.
70+ en kinderen en volwassenen tussen de 85cm en 1m betalen €10,-.
Kinderen tot 85cm mogen gratis het park binnen.
Mindervaliden betalen €13,75.

Kijk voor meer informatie over de prijzen op www.Plopsa.be/
Korting op Plopsa Indoor Coevorden tickets kunt u krijgen via onze Plopsa Indoor Coevorden korting pagina.
Openingstijden Plopsa Indoor Coevorden

Pretpark Plopsa Indoor Coevorden is regulier dagelijks geopend van 10.30 - 17.00 uur.
Plopsa Indoor Coevorden in altijd gesloten op maandag en vrijdag, 1e kerstdag en 1 januari.
In het weekend is Plopsa Indoor Coevorden geopend van 10.00 tot 18.00.
Op bepaalde dagen is het park van 09.30 - 19.00 uur open.

Kijk voor meer informatie over de openingstijden / openingsuren van Studio 100 pretpark Plopsa Indoor Coevorden op www.Plopsa.be/

 


Plopsa Indoor arrangement
Vakantiepark De Huttenheugte naast Plopsa Indoor Coevorden boeken bij Center Parcs

Vakantiepark De Huttenheugte naast Plopsa Indoor Coevorden bij Center Parcs

Bungalowpark of vakantiepark vlak bij Plopsa Indoor Coevorden boeken bij BungalowSpecials

BungalowSpecials

Vakantiepark De Huttenheugte vlak bij Plopsa Indoor Coevorden boeken bij Oad Reizen

Oad reizen


Plopsa Indoor Coevorden geschiedenis

Plopsa Indoor Coevorden heeft eigenlijk geen bewonderenswaardige geschiedenis. Plopsa Indoor Coevorden is het eerste Nederlandse Plopsa park opende haar deuren op 30 april 2010.

Nadat eind 2005 Plopsa Indoor Hasselt de deuren opende vond Gert Verhulst het tijd om voor het eerst de grens over te steken. Waar naar toe kon hij dat beter doen dan naar ons landje waar duizenden kinderen gek zijn van de Studio 100 figuren zoals Samson en Gert, Bumba, Wizzy en Woppy, K3, Piet Piraat, Mega Mindy, Anubis en Kabouter Plop.

Medio 2007 werd bekend dat Plopsa Indoor de eerste vestiging in de gemeente Coevorden zou realiseren en wel bij Center Parcs De Huttenheugte.

Met de bouw van het themapark is een investering van 15 miljoen euro gemoeid. Het park levert een werkgelegenheid op van 50 volledige arbeidsplaatsen. Het overdekte themapark omvat 10.000 m2; bovendien telt het park nog eens 5.000 m2 in de openlucht. De directie verwacht jaarlijks 400.000 bezoekers.

In eerste instantie was het de bedoeling om in januari 2008 met de bouw te beginnen en dat in december 2008 Plopsa Indoor zou open gaan. Er waren echter 4 bezwaren tegen de komst van het park die te maken hadden met verkeer, geluid en horizonvervuiling.

Eind 2007 gingen een aantal mensen van Daler ondernemers, de gemeente Coevorden, Dorpsbelangen Dalen en van Center Parcs samen met de media naar de grond van Plopsa Indoor Hasselt om te kijken wat Plopsa Indoor is.

Door de inwonders die aan de weg wonen die richting de Huttenheugte loopt werd de bouw behoorlijk vertraagd. Uiteindelijk werden de bezwaren ongegrond verklaard en kond de bouw in mei 2009 van start gaan.

In mei 2009 werd de grond klaar gemaakt om bebouwd te worden. In juni 2009 begon men met het heien van de heipalen.

Begin juli 2009 zaten alle palen in de grond en kon worden begonnen met de bouw van de grote hallen.

In september 2009 werd de 'eerste steen' gelegd nadat een groep fietsers vanuit het Belgische Hasselt naar Dalen was gereden. De groep werd vanuit het dorp vergezeld door een aantal leerlingen van de BWB-school. Mede-oprichter Hans Bourlon van Studio 100 en Gert Verhulst legden de eerste steen van Plopsa Indoor Coevorden. Ook Jean-Marie Pfaff bevond zich onder de fietsers.

In oktober 2009 waren de hallen geheel klaar en kon aan de afwerking van de buitenkant en de inrichting van de binnenkant van de hallen worden begonnen.

In februari 2010 waren de meeste attracties aanwezig in Plopsa Indoor Coevorden. Nu moest alles nog worden getest en de decors moesten grotendeels nog gemaakt worden.

Eind april 2010 was alles gereed en was er een testmiddag voor een groepje genodigden. Een goede test voor het personeel ook!

Donderavond 29 april werd het Plopsa Indoor Coevorden officieel geopend.

Plopsa Indoor in Coevorden is een gigantische indoor attractieparadijs dat groter is dan twee voetbalvelden en biedt ruimte voor 3500 bezoekers.


TIP: Mocht je onder Utrecht (of Den Haag) wonen dat ligt Plopsa Indoor Hasselt dichterbij dan Plopsa Indoor Coevorden.


Center Parcs de Huttenheugte

Direct naast Plopsa Indoor Coevorden ligt . Dit bungalowpark biedt interessante Plopsa arrangementen voor gezinnen met gratis toegang tot Plopsa Indoor Coevorden gedurende het verblijf. Boek nu Center Parcs de Huttenheugte met korting en bekijk de overige Plopsa Indoor arrangementen inclusief toegang tot Plopsa.

Plopsa Indoor Coevorden belooft de jongste Studio 100-fans een onvergetelijke dag te bezorgen!


 


Meer Plopsa Indoor Coevorden
> Plopsa Indoor Coevorden
Korting op Plopsa Indoor Coevorden
  Plopsa Indoor Coevorden route

Linkpartners
Plopsaland startpagina

Plopsa tickets met korting


Jouw themapark vakantie en dagje themapark begint bij VakantieBegint.nl
www.VakantieBegint.nlTags: Plopsa Indoor Coevorden - Plopsa Indoor Coevorden attracties - Plopsa Indoor Coevorden shows - Plopsa Indoor Coevorden openingstijden
Plopsa Indoor Coevorden geschiedenis - Plopsa Indoor Coevorden tickets - Plopsa Indoor Coevorden prijzen - Plopsa Indoor Coevorden arrangement
Studio 100 pretpark - Mega Mindy - Samson en Gert - Center Parcs de Huttenheugte

Linkpartners