----

  Peter Langhout reizenLanghout
  Disneyland ParijsDisneyland

  BungalowSpecialsEfteling Bosrijk
  Booking.comBooking.com

  De Jong Intra vakantiesDe Jong
  TGV DisneyNSinternational

  HotelspecialsHotelspecials
  Oad Disney reizenOad reizen

  Vrij uitVrij Uit
  Effeweg.nlEffeweg

  Expedia.nlExpedia
  TravelBird pretpark kortingTravelbird

  DagticketsDagtickets
  VakantieveilingenVakantieveilingen

Plopsa Coo

U bent hier: Vakantie > Pretparken > Pretpark korting > Plopsa Coo

Plopsa Coo

Plopsa Coo is gelegen bij de bekende watervallen van Coo bij de plaats Coo in België. Het oude pretpark Télécoo is sinds eind 2005 in handen van Studio 100 die het park onder handen nam en omdoopte tot Plopsa Coo. Plopsa Coo is een leuk familiepark met diverse attracties. Het park heeft voornamelijk attracties voor kinderen en tiener tussen de 2 en 14 jaar oud. Naast de familieattracties en kinderattracties zijn er ook een paar zeer spannende attracties zoals de Mega Mindy Flyer en de Coaster.
Plopsa Coo is een gezellig park waar u een volle dag plezier kunt hebben samen met uw kinderen die dol zijn op Mega Mindy, Bumba, K3, Piet Piraat en natuurlijk Kabouter Plop.

Pretpark Plopsa Coo kan een vrij duur dagje uit zijn, vooral als u voor het hele gezin moet betalen. Bij ons kunt u altijd geld besparen door uw Plopsa Coo entree tickets met korting te kopen via onze site. Zo kunt ook u een voordelig dagje uit met het hele gezin.

  Plopsa Coo - Plopsa Coo tickets - Plopsa Coo korting - Plopsa Coo adres --- Facebook - Pretparken


Plopsa Coo attracties en shows

Het Studio 100 pretpark Plopsa Coo heeft meer dan 15 attracties in haar park. Ieder kind dat dol is op de series van één of meerdere figuren van Studio 100 zal zich hier erg goed vermaken. Plopsa Coo is een echt familiepretpark met een aantal leuke attracties. Tevens zijn hier 2 spannende attracties voor jong en en wat ouder te vinden. De watervallen van Coo zijn opzich al een trekpleister waar dit park goed gebruik van maakt.
Het attractiepark is met name geschikt voor kinderen van 2 t/m 14 jaar. Neem plaats in de leuke familieattracties van dit park en beleef een leuk dagje uit met uw (jonge) kinderen.

De Autorijschool, De Konijntjes, Scooters, Oldtimers, de Doorloopweide en het carrousel zijn goed geschikt voor erg jonge kinderen en zijn echte kinderattracties in het park. De Vliegende Fietsen, Dansende Fonteinen, Speeltuin, Karting en de Uitkijktoren zijn een greep uit de familieattracties van Plopsa Coo. In de Coaster, de Bobslee, de Splash boomstam waterattractie en de Mega Mindy Flyer kunt u terecht als u en uw kinderen van iets meer spektakel en spanning houden.

Er zijn een aantal parkshows te vinden in Plopsa Coo. In de Kabouter Klus Show kun je in de zomer Kabouter Klus ontmoeten en samen liedjes met hem zingen. Ook kunt u in het park elke dag een aantal Studio 100 figuren ontmoeten. Leuk voor de kinderen!

Beleef zelf een dagje Plopsa Coo in België of maak er een lang weekend weg van door ook een hotel in de buurt van themapark Plopsa Coo te boeken. Klik op een van de arrangementen op deze pagina om deze direct voordelig te boeken.

 

Op deze pagina
Plopsa Coo
Plopsa Coo attracties
Plopsa Coo prijzen
Plopsa Coo openingstijden
Plopsa Coo geschiedenis

Meer Plopsa Coo
> Plopsa Coo
Plopsa Coo kaartjes
Korting op Plopsa Coo
  Plopsa Coo adres en route

Facebook acties
Sommige (dag)acties delen we alleen op Facebook. LIKE US op FacebookPlopsa Coo video
Familiepark Aquabest DippieDoe

 

Andere pretparken en attracties
Bezoek ook eens Familiepark Aquabest. Familiepark Aquabest (Dippiedoe) heeft leuke speelattracties en kermisattracties binnen en buiten voor kinderen tot en met 13 jaar.
Lees meer over Familiepark Aquabest Dippiedoe >>

 Meer pretparken: Plopsaland de Panne - Phantasialand - Duinrell - De Efteling - Drievliet - PortAventura .

Bestel direct een pretpark arrangement voor de Efteling, Plopsaland, Wunderland Kalkar, Movie Park of andere pretparken.
Klik op de banner om te boeken.


Plopsa Coo prijzen

De Plopsa Coo entreeprijs voor volwassenen en kinderen vanaf 1 meter bedraagt €25,-.
70+ en kinderen en volwassenen tussen de 85cm en 1m betalen €10,-.
Kinderen tot 85cm mogen gratis het park binnen.
Mindervaliden betalen €15,-.

Kijk voor meer informatie over de prijzen op www.Plopsa.be/
Korting op Plopsa Coo tickets kunt u krijgen via onze Plopsa Coo korting pagina.


Openingstijden Plopsa Coo

Plopsa Coo is geopend van 26 april 2016 t/m 6 november 2016. In april, mei en juni is het park bijna altijd gesloten op dinsdag en woensdag. In september en oktober is het park allen geopend in het weekend en herfstvakantie.

Pretpark Plopsa Coo is regulier dagelijks geopend van 10.30 - 17.30 uur.
Openingstijden varieren gedurende bepaalde periodes.
In de zomer is Plopsa Coo geopend van 10.00 - 18.00 uur. Op bepaalde dagen is het park van 11.00 - 17.00 uur open en in de weekenden van september en oktober van 11.00 - 17.00 uur.

Kijk voor meer informatie over de openingstijden / openingsuren van Studio 100 pretpark Plopsa Coo op www.Plopsa.be/

 


Plopsa Indoor arrangement
Plopsa Coo arrangement boeken vlak bij HotelSpecials

HotelSpecials

Bungalowpark of vakantiepark vlak bij Plopsa Coo boeken bij BungalowSpecials

BungalowSpecials


Plopsa Coo geschiedenis

Plopsa Coo heeft een geschiedenis die begint met een overname. Plopsa Coo is een attractiepark dat gelegen is aan de bekende watervallen van Coo bij de plaats Coo in België. Het park is het derde pretpark van Studio 100.

Pretpark Télécoo is een park die ontstaan is in de jaren 50 van de vorige eeuw. Télécoo was een Waals rpetpark naast de Ambléve en de Cascade van Coo oftewel de watervallen van Coo. Naast de Cascade lag een restaurant met groot terras en een paar attracties, een speeltuin en een dierenpark. Veel schoolreisjes gingen hier vroeger heen.

Telecoo werd goed bezocht. Men kon er zelf lekker picknicken, genieten van de mooie natuur want daar draait het hier voornamelijk om en een paar attracties bezoeken.

In de jaren 80 en 90 werd het park steeds minder bezocht en de attracties versleten.

In de herfst van 2005 neemt Studio 100 pretpark Télécoo over en doopt het park om tot Plopsa Coo. Tijdens het winterseizoen van 2005 - 2006 wordt het park zeer snel opgeknapt. Attracties krijgen een nieuw thema en alle private winkeltjes die hier waren werden weggehaald. De Coaster werd opnieuw geschilderd, de kabelbaan werd gerepareerd en het park kreeg een Studio 100 sausje.

Op 31 maart 2007 opende Plopsa Coo haar deuren voor de eerste keer. Nieuw waren het Dorpsplein en andere kleine zaken.

In 2008 werend nieuwe attracties gebouwd en geopend zoals de Vliegende Fietsen, de Octopus en het Samson & Gert Labyrinth.

In 2010 opende de Mega Mindy Flyer, een net geopende Starflyer attractie. Op 9 april zaten 22 mensen vast in de attractie op 30 meter hoogte toen de attractie door een veiligheids functie ineens tot stilstand kwam. De brandweer moest de personen met grote ladderwagens uit de attractie verwijderen.

In de zomer van 2011 opende Wickie the Ride. Een spinning coaster van 400 meter lang geheel in het thema van Wickie de Viking. De attractie is toegangkelijk voor kinderen en volwassenen vanaf 110cm onder begeleiding van een volwassene. Deze achtbaan koste €3,5 miljoen euro en is daarmee tevens de duurste investering die Plopsa Coo tot dus ver heeft gedaan in het park.

Duizenden kinderen gek zijn op de Studio 100 figuren zoals Samson en Gert, Bumba, K3, Piet Piraat, Mega Mindy, Anubis en Kabouter Plop. Deze figuren zijn daarom ook overal terug te vinden in het pretpark. Ook kun je de figuren zelf ontmoeten in het indoor pretpark.

Het overdekte themapark omvat 50 hm2.

Jaarlijks trekt het park ongeveer 350.000 bezoekers. In 2009 en 2010 bezochten 370.000 mensen Plopsa Coo in België. Eind 2010 klokten Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsa Coo en Plopsa Indoor Coevorden af op 2.055.000 bezoekers. De Panne kreeg 1.130.000, (8% meer dan in 2009) mensen op bezoek, Hasselt steeg naar 325.000 wat 3,5% meer is dan in 2009.

Breng snel zelf een bezoek aan Plopsa Coo in België of Plopsa Indoor Coevorden in Nederland. De Nederlandse variant is grotendeels gelijk aan zijn Belgische broer.

Koop je Plopsa Coo tickets met korting online en beleef zelf een dagje Plopsa samen met alle Studio 100 vrienden.


 


Meer Plopsa Coo
> Plopsa Coo
Plopsa Coo kaartjes
Korting op Plopsa Coo
  Plopsa Coo adres en route

Linkpartners
Plopsaland startpagina

Plopsa tickets met korting


Jouw themapark vakantie en dagje themapark begint bij VakantieBegint.nl
www.VakantieBegint.nlTags: Plopsa Coo - Plopsa Coo attracties - Plopsa Coo shows - Plopsa Coo openingstijden - Plopsa Coo geschiedenis - Plopsa Coo tickets
Plopsa Coo prijzen - Plopsa Coo arrangement - Studio 100 pretpark - Mega Mindy - Samson en Gert - Plopsa België

Linkpartners