Phantasialand

U bent hier: Vakantie > Pretparken > Pretpark korting > Phantasialand

Phantasialand

Phantasialand is erg gezellig en mooi gethematiseerd pretpark in Bruhl, Duitsland. Phantasialand ligt op slechts 2 uur rijden vanaf Utrecht en is daarom goed geschikt voor een dagje weg. Mocht u dit niet willen of gewoon 2 dagen naar Phantasialand willen dan kunt u verblijven in één van de Phantasialand hotels direct naast het pretpark.
Phantasialand is een park dat gericht is op mensen van alle leeftijden. Zowel leuke rustige attracties als enorm spanneden attracties zijn hier aanwezig. Tevens zijn er diverse mooie en gevarieerde shows te vinden in Phantasialand.

Een bezoek aan Phantasialand kan een vrij duur dagje uit of lang weekendje weg zijn, vooral als u voor het hele gezin of groep moet betalen. Door uw Phantasialand arrangement entree tickets met korting te kopen via onze site bespaart u altijd een hoop geld en heeft u een voordelig dagje uit. Zorg voor een heerlijk pretpark uitje en reserveer één van de Phantasialand arrangementen inclusief Phantasialand hotel.


  Phantasialand - Phantasialand korting tickets - Phantasialand hotels


Phantasialand attracties

Phantasialand is een populair Duits pretpark. Steeds meer Nederlanders bezoeken dit park en dat is niet zo gek. Er zijn erg veel attracties met variërende thema's. Ook de shows zijn zeker de moeite waard.
Het themapark is geschikt voor mensen van alle leeftijden. Of u nou jong of oud bent, voor iedereen is wel wat te doen, te zien of te beleven. Hoogtepunten zijn de Inverted achtbaan Black Mamba. Van dit type achtbaan zijn er slechts weinig te vinden in Europa. De achtbaan is door vele fans al uitgeroepen tot beste achtbaan. Verder is in 2014 de stijlste boomstam attractie ter wereld geopend. Chiapas heeft een afdaling van maar liefst 53 graden! Ook de 2 spinning coasters Winja's Fear en Winja's Force zijn enorm gaaf met een paar unieke baanelementen. Mystery Castle (vrije val) en de River Quest wild waterbaan en Colorado Adventure zijn ook zeker de moeite waard.

Bezoek rustige kindere attracties zoals de Wurmling Express, Tittle Tattle Tree, Der Lustige Papagei en vliegtuigjes . Familie attracties zoals de Wakobato, Temple of the Night Hawk achtbaan (vergelijkbaar met Vogelrok uit de Efteling maar dan veel langer maar rustiger), Race for Atlantis (film met bewegende banken), Maus au Chocolat (rijdende attractie waar je met een 3-d bril moet schieten muizen), Wellenflug zweefmolen en Piraten in 4D.

Zin in een spannend avondtuur? Neem dan plaats in de waterattractie Wildwaterbaan. Meer spanning? Berijd dan eens de Disk'o', Samba Tower, Achterbaan (Duits voor achtbaan), Vertical Swing, de Kartbaan, Quadbaan, Klimwand en de Dragsters.

Beleef zelf een dagje Phantasialand of maak er een lang weekend weg van door ook in één van de Phantasialand hotels te overnachten. Met Phantasialand arrangementen overnacht u direct op het terrein van Phantasialand inclusief onbeperkt toegang tot Phantasialand themapark.

 

Op deze pagina
Phantasialand
Phantasialand attracties
Phantasialand prijzen
Phantasialand openingstijden
Phantasialand geschiedenis
Phantasialand hotel arrangement

Meer Phantasialand
> Phantasialand
Phantasialand korting tickets
Phantasialand hotelsFacebook acties
Sommige (dag)acties delen we alleen op Facebook. LIKE US op FacebookPhantasialand video

 

Andere pretparken en attracties
Bezoek ook eens een keer Attractiepark Slagharen. Het familiepark gelegen in de plaats Slagharen. Ruim 40 attracties en shows zorgen voor een dag vol pretpark avontuur. Het enige park waarbij de entreeprijs afhangt van de vooraf verwachte drukte en aankomst data!
Lees meer over Slagharen >>

 Meer pretparken: De Efteling - Duinrell - Walibi World - Plopsa Indoor Coevorden - Disneyland Parijs .

Bestel direct een Slagharen arrangement direct bij Ponypark City (Slagharen) met vrij toegang tot Attractiepark Slagharen.
Klik op de banner om direct bij Ponypark City te boeken.
Phantasialand prijzen

De Phantasialand entreeprijs voor volwassenen en kinderen vanaf 5 jaar bedraagt €45,- per persoon. Kinderen van 4 t/m 11 jaar betalen €24,- per kaartje.
Kinderen t/m 3 jaar mogen gratis het park binnen.
60+ en zwangere vrouwen betalen slechts €24,- per ticket

Kijk voor meer informatie over de prijzen op www.Phantasialand.de
Korting op Phantasialand tickets kunt u krijgen via onze Phantasialand korting pagina.


Openingstijden Phantasialand

Phantasialand is geopend van 1 april t/m 31 oktober 2017. Ook is er nog een winterseizoen van eind november tot begin januari.
Phantasialand is regulier dagelijks geopend van 10.00 - 18.00 uur.
In de maanden julie en augustus is het park ook 's avonds geopend.
In het winterseizoen in het park geopend van 11.00 - 20.00 uur.

Kijk voor meer informatie over de openingstijden / openingsuren van Phantasialand op www.Phantasialand.de

 


Phantasialand arrangement
Phantasialand hotel arrangement inclusief toegang tot Phantasialand direct boeken bij TUI.

Phantasialand geschiedenis

De geschiedenis van Phantasialand Bruhl start op 30 april 1967 wanneer het pretpark haar deuren opende. Gottlieb Löffelhardt en Richard Schmidt bedenken het park op een voormalige mijn (Grube Berggeist). Richard Schmitt is een poppenspeler die in talloze televisieprogramma’s furore maakte met zijn toen levensecht lijkende poppen. Het park was toen voornamelijk een sprookjesbos met sprookjesbeelden, een oldtimer baan een een treintje

In de jaren 70 kreeg Phantasialand een monorail en attracties van onder andere attractiebouwer Anton Schwarzkopf. Tevens opende de Wildwasserbahn, één van de eerste boomstamattracties in Europa. In 1975 opende één van Europa's grootste achtbanen, de Gebirgsbahn. in 1976 opende Schloss Schreckenstein, een spookhuis. 2 jaar later opende de Efteling haar Spookslot atractie die best veel op deze attractie leek.

In 1981 opende het themagebied China. In 1985 werd voor het laatst een toevoeging gedaan aan het sprookjesbos.

Midden jaren 90 veranderde een hoop. In de aankomende jaren werden veel van de oude attracties afgebroken en vervangen door nieuwe.. In 1996 opende Colorade Adventure welke officieel geopend door Michael Jackson en kreeg de subtitel 'the Michael Jackson Thrill Ride'. In 1998 opende Mystery Castle.
Door een hele grote brand werd in 2001 de Gebirgsbahn en de Grand Cayon Bahn enorm beschadigd. De attracties werden afgebroken en in 2002 vervangen door de River Quests wildwaterbaan. In 2002 opende ook nog eens Wuze Town met de Winja's Fear & Winja's Force spinning coasters.
In 2006 opende de geweldige Black Mamba inverted achtbaan in Africa. Een B&M achtbaan(bouwer) van wereldformaat met veel tunnels en inversies. De helft van de 22 miljoen kostende achtbaan ging naar de thematisering.

In de jaren erna zijn nog veel attracties gebouwd. In 2012 vierde het park haar 45 jarig bestaan.

In 2014 opende na een jaar uitstel eindelijk Chiapas. Chiapas is een boomstamattractie die de twee in 2011 afgebroken boomstamattracties Stonewash Creek en Wildwash Creek heeft vergangen. Chiapas heeft met 53 graden de stijlste afdaling ter wereld! De Silvermine die hier tussenin ligt werd begin 2014 gesloten en zal helaas ook verdwijnen. Ook in 2015 is weer een nieuwe achtbaan geopend in het park.

Bezoek Phantasialand nu zelf met korting en beleef een heerlijk goedkoop dagje uit naar het pretpark.


 


Meer Phantasialand
> Phantasialand
Phantasialand korting tickets
Phantasialand hotels

Linkpartners
Vakantiepark Efteling Bosrijk
Geen


Jouw themapark vakantie en dagje themapark begint bij VakantieBegint.nl
www.VakantieBegint.nlLinkpartners