----

  Peter Langhout reizenLanghout
  Disneyland ParijsDisneyland

  BungalowSpecialsEfteling Bosrijk
  Booking.comBooking.com

  De Jong Intra vakantiesDe Jong
  TGV DisneyNSinternational

  HotelspecialsHotelspecials
  Oad Disney reizenOad reizen

  Vrij uitVrij Uit
  Effeweg.nlEffeweg

  Expedia.nlExpedia
  TravelBird pretpark kortingTravelbird

  DagticketsDagtickets
  VakantieveilingenVakantieveilingen

LEGOLAND Duitsland

U bent hier: Vakantie > Pretparken > Pretpark korting > LEGOLAND Duitsland

LEGOLAND Duitsland

LEGOLAND Duitsland is een pretpark dat geheel in het teken staat van Lego®. Het eerste Lego park is lang geleden geopend in Billund, Denemarken. LEGOLAND Duitsland is de dichtsbijzijnde versie van dit park. Zoveel lego heeft u nog nooit bij elkaar gezien. Lego komt hier tot leven in verschillende attracties.
LEGOLAND Duitsland is een park dat gericht is op mensen van alle leeftijden. Het park is 25 voetbalvelden groot en verdeeld in 7 thema’s. Grote lego steden, Lego attracties en Lego achtbanen. Het topje van de lego berg vind u in hier.

Een bezoek aan LEGOLAND Duitsland kan een vrij duur dagje uit of lang weekendje weg zijn, vooral als u voor het hele gezin of groep moet betalen. Door uw LEGOLAND Duitsland arrangement of LEGOLAND entree tickets met korting te kopen via onze site kunt u een hoop geld besparen en een voordelig dagje uit. Zorg voor een heerlijk pretpark weekendje en reserveer een van de LEGOLAND arrangementen die op deze pagina staan vermeld.

  LEGOLAND Duitsland - LEGOLAND Duitsland korting - LEGOLAND Duitsland route --- Pretparken


LEGOLAND Duitsland attracties en shows

LEGOLAND Duitsland is de Duitse variant van het oorspronkelijke LEGOLAND in Billund Denemarken. LEGOLAND Duitsland staat garant voor uren vol pretpark en amusement plezier voor kinderen, hun ouders en grootouders. Het park heeft meer dan 50 attracties bestaande uit meer dan 50 miljoen LEGO-steentjes.
Het pretpark is geschikt voor mensen van alle leeftijden. Of u nou jong of oud bent, voor iedereen is wel wat te doen, te zien of te beleven. Hoogtepunten zijn de attractie Observation Tower waar u een mooi uitzicht heeft over heel het park, de waterattractie Jungle X-pedition, de Firedragon achtbaan en de Robot attractie Bionicle Power Builder.

Bezoek rustige kindere attracties zoals de Catepillar Ride, Pirate Playground en Gold Planning en bezoek de familie attracties zoals de LEGO arena, LEGO factory, Aquazone Wave Riders, LEGOLAND Atlantis by Sea Life, LEGO studios en de Techno tea cups.

Zin in een spannend avondtuur? Neem dan plaats in de waterattractie Jungle X-pedition. Meer spanning? Berijd dan eens Project X LEGO Test Track en de Dragon Hunt.

Beleef zelf een dagje LEGOLAND Duitsland of maak er een lang weekend weg van door ook in een van de LEGOLAND Duitsland hotels te overnachten. Met LEGOLAND Duitsland arrangementen overnacht u voordelig direct op het terrein van LEGOLAND Duitsland. Klik op een van de arrangementen op deze pagina om deze direct te boeken.

 

Op deze pagina
LEGOLAND Duitsland
LEGOLAND Duitsland attracties en shows
LEGOLAND Duitsland prijzen
LEGOLAND Duitsland openingstijden
LEGOLAND Duitsland geschiedenis

Meer LEGOLAND Duitsland
> LEGOLAND Duitsland
Korting op LEGOLAND Duitsland
  LEGOLAND Duitsland route

Facebook acties
Sommige (dag)acties delen we alleen op Facebook. LIKE US op FacebookLEGOLAND Duitsland video
Plopsa Coo

 

Andere pretparken en attracties
Bezoek ook eens Plopsa Indoor Hasselt. Ontmoet alle Studio 100 figuren in pretpark Plopsa Coo. Coo staat bekent om zijn watervallen en nu dus ook om de Studios 100 helden en heldinnen.
Lees meer over Plopsa Coo >>

 Meer pretparken: - Europa Park - Slagharen - Disneyland Parijs - Walibi World - Amsterdam Dungeon.

Reserveer direct een pretpark hotel arrangement voor bijv. de Efteling, Movie Park, Phantasialand en Plopsaland bij Peter Langhout.
Klik op de banner om te boeken.

Peter Langhout


LEGOLAND Duitsland prijzen

De LEGOLAND Duitsland entreeprijs voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar bedraagt €42 per persoon.
60+ en kinderen van 3 t/m 11 jaar betalen €37,- per kaartje.
Kinderen t/m 2 jaar mogen gratis het park binnen.

Kijk voor meer informatie over de prijzen op www.Legoland.de/
Korting op LEGOLAND Deutschland tickets kunt u krijgen via onze LEGOLAND Duitsland korting pagina.


Openingstijden LEGOLAND Duitsland

LEGOLAND Duitsland is geopend van 24 maart 2018 t/m 6 november 2018.
LEGOLAND Duitsland is regulier dagelijks geopend van 10.00 - 18.00 uur.
In bijna alle weekenden is LEGOLAND Duitsland geopend van 10.00 - 19.00.
Tijdens de zomervakantie is LEGOLAND Duitsland geopend van van 10.00 tot 20.00

Kijk voor meer informatie over de openingstijden / openingsuren van LEGOLAND Duitsland op www.Legoland.de/

 


Vakantiepark LEGOLAND Duitsland arrangementen
LEGOLAND vakantiepark arrangement (Feriendorf Gunzburg) inclusief toegang tot LEGOLAND direct boeken bij Pharos.

Pharos


Vakantiepark LEGOLAND arrangement inclusief toegang tot pretpark LEGOLAND reserveren bij TUI

TUI


LEGOLAND Deutschland geschiedenis

De geschiedenis van LEGOLAND Deutschland in Gunzburg, Duitsland is niet heel erg oud.

In 1968 werd in Billund, Denemarken het aller eerste LEGOLAND park ter wereld geopend. Dit themapark bestond in het begin uit een miniatuurwereld die volledig gebouwd is uit LEGO-steentjes. Er reden LEGO-treinen, LEGO-auto's en er waren veel bekende bouwwerken nagebouwd.

Het park bleek gelijk erg succesvol. In het jaar na de opening in waren er al ruim een half miljoen bezoekers in LEGOLAND geweest.

In de jaren erna groeide het park flink en intussen is het al 8x zo groot als het oorspronkelijk was bij de opening.
Later zijn er nog meer LEGO-parken bijgekomen waaronder LEGOLAND Deutschland.

De openingsdatum van LEGOLAND Duitsland was in mei 2002.

LEGOLAND Deutschland is het vierde LEGOLAND park dat haar deuren opende. Het pretpark ligt in Günzburg, tussen München en Stuttgart in de deelstaat Beieren (Duitsland).

Ondanks het aanvankelijke succes van het park in Billund, bleek het moeilijk om de nieuwe parken winstgevend te maken. In juni 2005 kocht de Blackstone Group, een investeringsbedrijf uit New York City, 70% van de aandelen van de vier parken en bracht deze onder in de merknaam Merlin Entertainments Group. Het bedrijf LEGO behield 30% van de aandelen.

In LEGOLAND kun je zelf zien hoe LEGO gemaakt in de Lego Fabiek. Dat is natuurlijk waar de echte LEGO bouwer naar toe wilt. Geen museum maar een echt producerende fabriek midden in het park die erg mooit aangekleed is.

U kunt ook overnachting op het terrein van LEGOLAND Duitsland. Het LEGOLAND vakantiedorp bestaat uit diverse gezellige vakantiehuisjes in diverse stijlen. Zo kunt u er overnachten in Piraten of Ridder vakantiehuisjes, maar ook in vakantiehuisjes voor speciale ontdekkingsreizigers. De LEGOLAND vakantiehuisjes zijn geschikt voor 4 tot maximaal 6 personen. Bij de LEGOLAND Duitsland arrangementen die op deze pagina vermeld staan zijn de LEGOLAND Duitsland entreekaarten en het ontbijt inclusief.


Geschiedenis van LEGO

Kirk Christiansen, was een meubelmaker en timmerman en heeft de LEGO Group in 1932 opgericht in de stad Billund, Denemarken. Het bedrijf is van vader op zoon overgegaan en is nu eigendom van Kjeld Kirk Kristiansen, een kleinkind van de oprichter.

Het woord 'LEGO' is afkomstig van het Deense woord 'LEg' en 'GOdt' wat 'Speel Goed' betekent. Hij besloot van de houten blokjes plastik blokjes te maken zodat je ze makkelijk aan elkaar kon monteren en zo kon gaan stapelen.

De legosteentjes werden in 1958 in zijn huidige vorm op de markt gebracht. Dankzij het koppelingssysteem met de buisjes is het steentje uniek en kan er met de legostenen onbeperkt mee worden gebouwd. En wat er verder met LEGO gebeurden... ag vraag uw kinderen maar wat zij er allemaal mee doen ;-)


 


Meer LEGOLAND Deutschland
> LEGOLAND Duitsland
Korting op LEGOLAND Duitsland
  LEGOLAND Duitsland route

Linkpartners
Geen

LEGOLAND arrangement
LEGOLAND arrangement inclusief overnachting en entree tot LEGOLAND

Jouw themapark vakantie en dagje themapark begint bij VakantieBegint.nl
www.VakantieBegint.nlTags: LEGOLAND Duitsland - LEGOLAND Deutschland - LEGOLAND attracties - LEGOLAND openingstijden - LEGOLAND Duitsland geschiedenis
LEGOLAND tickets - LEGOLAND prijzen - LEGOLAND Duitsland arrangement - Attractiepark LEGOLAND Duitsland - LEGOLAND

Linkpartners