Familiepark Aquabest Dippiedoe

  Peter Langhout reizenLanghout
  Disneyland ParijsDisneyland

  BungalowSpecialsEfteling Bosrijk
  Booking.comBooking.com

  De Jong Intra vakantiesDe Jong
  TGV DisneyNSinternational

  HotelspecialsHotelspecials
  Oad Disney reizenOad reizen

  Vrij uitVrij Uit
  Effeweg.nlEffeweg

  Expedia.nlExpedia
  TravelBird pretpark kortingTravelbird

  DagticketsDagtickets
  VakantieveilingenVakantieveilingen

Familiepark Aquabest Dippiedoe

U bent hier: Vakantie > Pretparken > Pretpark korting > Familiepark Aquabest Dippiedoe

Attractiepark Aquabest Dippiedoe

Familiepark Aquabest Dippiedoe is een attractiepark in Aquabest. Dippiedoe is een leuk park dat ligt op recreatiepark Aquabest in Best. Vooral in de zomer is het hier heerlijk vertoeven aan het meer voor jong en oud.
Dippiedoe is een park dat gericht is op kinderen van 2 tot 12 jaar. U kunt zich in Familiepark Dippiedoe een volledige dag vermaken. Zeker met mooi weer want dan kunnen u en uw kinderen een duik nemen in het heerlijke water, zandscheppen, en zonnen. Dit allemaal naast de al leuke dingen die je altijd al kan doen in Dippiedoe.

Attractiepark Aquabest Dippiedoe kan een vrij duur dagje uit zijn, vooral als u voor het hele gezin moet betalen. Door uw Dippiedoe entree tickets met korting te kopen via onze site kunt u een hoop geld besparen en een voordelig dagje uit.

  Familiepark Aquabest Dippiedoe - Dippiedoe korting - Dippiedoe adres --- Facebook - Pretparken


Dipppiedoe attracties

Familiepark Dippiedoe is een attractiepark op het recreatiepark Aquabest in Best. Dippiedoe staat garant voor speelfun. Het park is een grote speeltuin vol schommels, glijbanen, een ballenbaai en zelfs een coole achtbaan.
Het attractiepark is geschikt voor mensen van kinderen van 2 t/m 12 jaar oud. Is het lekker zonnig en warm weer dan kan eigenlijk iedereen zich hier vermaken! Heerlijk van de glijbaan het water in of lekker zonnen op het strand. Attracties bezoeken en ontspanning in de natuur in één.

Het Dippiedoe park is gelegen aan het meer van Aquabest waar u en uw heerlijk kunnen zwemmen. Uw kinderen zullen zich ook vast en zeker vermaken op het strand. Het is een erg mooi gelegen gebied in Best.

Wilt u een spannende attractie bezoeken? Maak u dan klaar voor de spannende nieuwe achtbaan de Tyfoon of de Slinger sloep of bekijk alles vanuit de lucht in de Overstag of het schoeprad. Naast alle buiten attracties is er ook een overdekte hal waar diverse leuke attracties te vinden zijn zoals de Zamperla attractie Dolle dober, de glijbaan Grote golf en de Skelterbaan.

Beleef zelf een dagje familiepark Dippiedoe op Aquabest in Best of maak er een lang weekend weg van door in de buurt van familiepark Dippiedoe te overnachten. Met familiepark Dippiedoe arrangementen overnacht u voordelig in de buurt van attractiepark Dippiedoe. Klik op een van de arrangementen op deze pagina om deze direct te boeken.

 

Op deze pagina
Familiepark Aquabest Dippiedoe
Dippiedoe attracties
Dippiedoe prijzen
Dippiedoe openingstijden

Meer Familiepark Dippiedoe
> Familiepark Dippiedoe
Korting op Familiepark Dippiedoe
  Familiepark Dippiedoe route

Facebook acties
Sommige (dag)acties delen we alleen op Facebook. LIKE US op FacebookDippiedoe video
Speelstad Oranje

 

Andere pretparken en attracties
Bezoek ook eens Speelstad Oranje. Speelstad Oranje is een overdekt attractiepark in Drenthe vol kinderattracties en speelattributen voor jonge kinderen.
Lees meer over Speelstad Oranje >>

 Meer pretparken: Drievliet - de Efteling - Wunderland Kalkar - Plopsaland de Panne - Phantasialand.

Bestel direct een pretpark arrangement voor de Efteling, Plopsaland, Wunderland Kalkar, Movie Park of andere pretparken.
Klik op de banner om te boeken.


Dippiedoe prijzen

De DippieDoe entreeprijs varieert gedurende het seizoen.
Van 27 maart t/m 30 september dagelijks geopend. Daarna af en toe. De entreeprijs voor volwassenen en kinderen €11,95 per persoon. € 9,95 voor 65+ en rolstoelgebruikers gratis.
Van tot 1 april en na 30 september is de entreeprijs voor volwassenen en kinderen €10,95 per persoon. € 9,95 voor 65+ en rolstoelgebruikers gratis.

Baby's en kruipertjes mogen gratis het park binnen.

Kijk voor meer informatie over de prijzen op www.Dippiedoe.nl/
Korting op Familiepark Dippiedoe tickets kunt u krijgen via onze Dippiedoe korting pagina.


Openingstijden Dippiedoe

Familiepark Dippiedoe is vrijwel dagelijks geopend. In november t/m maart is het buiten gedeelte gesloten en alles gesloten op maandag, dinsdag, woensdagochtend en donderdag
Familiepark Dippiedoe is regulier geopend van 10.00 - 18.00 uur.


Kijk voor meer informatie over de openingstijden / openingsuren van Familiepark Dippiedoe bij Aquabest op www.Dippiedoe.nl/

 


Dippiedoe arrangementen
In de buurt van Dippiedoe ligt Vakantiepark Beekse Bergen in Hilvarenbeek bij Libema Vakantiepark.

Jouw themapark vakantie en dagje themapark begint bij VakantieBegint.nl
www.VakantieBegint.nlTags:
Speelland - Speelland Beekse Bergen - Speelland attracties - Speelland openingstijden - Speelland geschiedenis - Speelland tickets
Speelland prijzen - Speelland arrangement - Attractiepark Speelland - Vakantiepark Beekse Bergen

Linkpartners