Themapark de Efteling

  Expedia.nlExpedia
  Disneyland ParijsDisneyland

  BungalowSpecialsEfteling Bosrijk
  Booking.comBooking.com

  De Jong Intra vakantiesDe Jong
  TGV DisneyNSinternational

  HotelspecialsHotelspecials
  Oad Disney reizenOad reizen

  DagticketsDagtickets
  VakantieveilingenVakantieveilingen

Efteling Bosrijk

U bent hier: Vakantie > Pretparken > Pretpark korting > De Efteling > Efteling Bosrijk

Efteling Bosrijk verblijf in Kaatsheuvel

Sinds december 2009 kunt u naast het Efteling Hotel ook terecht in Efteling Bosrijk, het vakantiepark van de Efteling. U verblijft hier in een huysje of appartement en de natuurlijk met Klaas Vaak altijd dicht in de buurt. Hij zal ervoor zorgen dat u en uw kinderen altijd rustig zullen slapen.

Er zijn een aantal type Bosrijk accommodaties in het Efteling Bosrijk waarin u kunt verblijven voor 3 of 4 dagen met 2 of 3 overnachtingen. Daarbij heeft u gedurende het verblijf onbeperkt toegang tot themapark de Efteling. Alle Efteling Bosrijk accommodaties zijn mooi gelegen in de Brabantse natuur. Er is altijd wel een Efteling Bosrijk aanbieding beschikbaar dus maak uw keuze en boek direct online uw Efteling Bosrijk accommodatie met korting!

Om een indruk te krijgen van Efteling Bosrijk kunt u onze Efteling Bosrijk foto's bekijken.
Ook hebben we de video's gemaakt van de Bosrijk Receptie, het Bosrijk Boshuys interieur en een algemene Efteling Bosrijk video.

Bosrijk Boshuys vakantiehuis
De vrijstaande Boshuysen zijn geschikt voor 6 tot 8 personen. Het is gelegen in de natuurlijke omgeving. Het huis zelf is ook gemaakt van natuurlijke middelen (baksteen, hout, ed) waardoor het heel mooi opgaat in de sprookjesachtige omgeving. Ook zijn er Efteling Bosrjk Boshuys VIP accommodaties aanwezig.

Bosrijk Dorpshuys vakantiehuis
Vlak na het Poorthuys, wat de entree is tot het Efteling Bosrijk, staan de Dorpshuysen. Een Bosrijk Dorpshuys kunt u huren voor 6 of 8 personen. De huisjes liggen in een enorm leuk wijkje en allen rond een gezellig plein. Vlak naast dit plein is het Poorthuys te vinden met een souvenir winkel, de receptie en het Eethuys restaurant. Ook zijn er Efteling Bosrijk Dorpshuys VIP accommodaties aanwezig.

Bosrijk Poorthuys appartement
Een Poorthuys appartement is tevens geschikt voor 4 personen. Het Poorthuys is de poort van Efteling Bosrijk welke dichtbij het Efteling Park ligt. In het Poorthuys is treft u een verzamelpunt aan met tv en een eethuys waar u heerlijk van een lekker en gezond ontbijt of een overheerlijke avond maaltijd kunt genieten.

Bosrijk Landhuys appartement
Een Landhuys appartement is geschikt voor 4 personen en hebben allen een geweldig uitzicht over het Efteling Golfpark of het Efteling Bosrijk vakantiepark inclusief een speeltuintje.


Een heerlijk verblijf in Efteling Bosrijk in het tweekamerappartement Landhuys is er al vanaf €49,- p.p.p.n. o.b.v. 4 personen. Onderstaand tonen wij u alle Efteling Bosrijk aanbieders. Vergelijk de aanbieders en de huidige Efteling Bosrijk aanbiedingen en kies zelf bij welke organisatie u een kamer reserveerd.

  Efteling - Efteling Korting - Efteling overnachting - Efteling Hotel - Efteling Bosrijk --- Pretparken

 

Meer Efteling
De Efteling
Korting op de Efteling
Efteling overnachting
Efteling Hotel
> Efteling Bosrijk
  Efteling Sprookjesbos
  Efteling route

Facebook acties
Sommige (dag)acties delen we alleen op Facebook. LIKE US op FacebookEfteling Bosrijk videoEfteling Bosrijk arrangementen aanbiedingen

 

De Efteling biedt alle verblijfsmogelijkheden in Efteling Bosrijk aan en er is altijd wel een Efteling Bosrijk lastminute aanbieding of Efteling Bosrijk vroegboek korting. Kies een datum, bekijk de beschikbaarheid en boek direct online bij > De Efteling. 

BungalowSpecials biedt diverse verblijfsmogelijkheden in Efteling Bosrijk aan met diverse aanbiedingen. Kies een datum, bekijk de beschikbaarheid en boek direct online bij > Bungalow Specials.
 

Andere pretparken en attracties
Bezoek ook eens een keer Disneyland Parijs. Disneyland Parijs is de nummer 1 toeristische bestemming van Europa en heeft ieder jaar wel een nieuwe attractie, show en/of thema.
Lees meer over Disneyland parijs >>

 Meer pretparken: Movie Park Germany - Attractiepark Slagharen - Duinrell - Plopsaland de Panne .

Bestel direct Disneyland Parijs tickets, reserveer een Disneyland Hotel of een hotel nabij Parijs en Disney.
Klik op de banner om direct bij Disneyland te boeken.


Efteling Bosrijk vakantiepark

Wat u wilt weten voor een verblijf in Efteling Bosrijk
Efteling Bosrijk ligt op 5 minuten loopafstand van de ingang van het Efteling park. 1 week voor vertrek ontvangt u de toegangsbewijzen voor de Efteling en Efteling Bosrijk. U ontvang 2 toegangspasjes voor uw accommodatie wat erg handig is. Bij de receptie kunt u op eigen risico uw bagage kwijt in een kleine ruimte. Ook zijn er kleine kluisjes waar uw waardevolle bezittingen in kwijt kunt.

Op 10 minuten lopen van de ingang van Efteling park is een Albert Heijn supermarkt te vinden waar u uw levensmiddelen kunt kopen. Op Efteling Bosrijk is een restaurant aanwezig maar geen buurtsuper of supermarkt.

Efteling Bosrijk beschikt over een overdekt zwembad (smiddags gesloten). Vergeet dus uw zwemkleding niet want deze is ook niet verkrijgbaar in de Efteling of nabije omgeving!

Iedere type accommodatie van Efteling Bosrijk beschikt over een tv met een aantal zenders en Efteling tv.

Efteling Bosrijk Aankomstdatums & Klaas Vaak

Elke maandag woensdag en vrijdag (aankomstdagen Efteling Bosrijk) komt Klaas Vaak uit zijn kasteel en samen met zijn Zandkabouters vertelt hij dan verhalen waar de kinderen naar kunen luisteren vlak voor het slapen gaan. Kom ook luisteren op uw aankomstdag om 18.30 uur of 20.00 uur onder de poort van het Poorthuys.

Iedere dag om 18.15, 19.15 en 20.15 gebeurd er iets magisch bij het kasteel van Klaas Vaak. Een klein kort schouwspel speelt zich dan af bij zijn zandkasteel dat te midden van het water ligt. Komt dat zien, samen met uw kleine kinderen. Bovendien is het zandkasteel s'avonds heel erg mooi verlicht, evenals het Poorthuys. Het Poorthuys is het grote gebouw met de poort waardoor u loopt en waar uw Efteling Bosrijk vakantie begint. In dit gebouw is de receptie, restaurant en het badhuys (zwembadje) gevestigd en zijn de Poorthuys appartementen te vinden.

Efteling Bosrijk extra luxe: VIP

Wilt u echte magie en net dat beetje extra luxe? Reserveer dan een van de Efteling Bosrijk Boshuys accommodaties en Efteling Bosrijk Boshuys VIP accommodaties aan het water. Vanaf hier heeft u tevens een mooi uitzicht op het kasteel van Klaasvaak. Boshuys accommdodaties 410, 411, 412, 413, 414, 420, 421, 422 en 423 zijn gelegen aan het water.

De Boshuys VIP woningen die verdeelt staat over het hele park hebben nog de extra luxe van een eigen sauna in de tuin, een bubbelbad en een dvd-speler.

Boshuys en Dorpshuys accommodaties hebben zowel beneden als boven een apart toilet. Boven is een luxe badkamer met bad en aparte douche.

Efteling Bosrijk welkomspakket

In uw welkomspakket ter plaatse zitten 3 vaatwastabletten, 1 theedoek, 1 handoek, 1 sponsje, 2 vaatdoeken, 1 vuilniszak, 4 wc rollen en 1 keukenrol. Een paar zakjes Senseo koffie en thee, paar kuipjes koffiemelk en een paar zakjes suiker, zout en peper. Voor iedereen 1 grote en 1 kleine badhanddoek aanwezig. Ook is er een waterkoker, vaatwasser, magnetron, vrij ruime koelkast en een kluisje. Eindschoonmaak in inclusief. Stofzuiger is aanwezig.

In het Bosrijk boek dat in uw Bosrijk accommodatie ligt staat dat u alles uit de vaatwasser moet halen en in de kast moet plaatsen op de dag dat u uitchecked. Aangezien u waarschijnlijk nog ontbijt en vuile vaat hebt wordt het ook goedgekeurd als u de vaatwasser netjes aanzet voordat u uw accommodatie verlaat op de dag van uw vertrek. Het Efteling personeel ruimt dan de vaatwasser voor u uit.

Uw afval / vuilniszakken kunt u kwijt bij de milieustraat dat zich aan de uitgang van Efteling Bosrijk bevindt waar u met de auto het Efteling Bosrijk terrein verlaat.

Ontbijten in Efteling Bosrijk

Voor eten en drinken is er het restaurant het Eethuys met ´s ochtends verse ontbijtartikelen om af te halen (apart te betalen), smiddags is hier een lunch verkrijgbaar en vanaf 17.00 uur een kleine menukaart om te dineren. Ook kunt u verse pizza´s af halen die uit de erg mooi gethematiseerde over komen en er is een bar. Bij mooi weer kunt u hier ook op het terras zitten.

Efteling Bosrijk en met name de Efteling Bosrijk Boshuys accommodaties zijn een aanrader! Klein nadeel van de Dorpshuys en Boshuys accommodaties is wel dat de trap naar de bovenverdieping in de woonkamer staat. Onder deze trap staat de tv waarvan het geluid (evenals hard praten) al snel hoorbaar is in de slaapkamers op de bovenverdieping. Dit kan met name voor uw kleine kinderen die 'vroeg naar bed' gaan wat lastig zijn.

Voor nog meer informatie en Vakantiepark Bosrijk aanbiedingen bekijk eens op Vakantiepark-Bosrijk.

 


Efteling Bosrijk arrangement
Efteling ticket + Efteling Bosrijk accommodatie bij De Efteling.
Jouw Efteling vakantie begint bij VakantieBegint.nl
www.VakantieBegint.nlTags: Efteling Bosrijk - Efteling Vakantiepark - Efteling accommodatie - Efteling verblijf - Efteling vakantie - Efteling overnachting - Efteling arrangement
Efteling Bosrijk aanbieding - Efteling Boshuys - Efteling Dorpshuys - Efteling appartementen

Linkpartners