Disneyland Parijs

U bent hier: Vakantie > Pretparken > Pretpark korting > Disneyland Parijs

Disneyland Parijs

Beleef de magie van Disney. Iedereen kent Disney en haar films maar ben je al eens in de Disneyland Parijs pretparken geweest? Wij komen hier jaarlijks en hebben leuke video's en de beste Disneyland Parijs aanbiedingen voor jou!

Disneyland Parijs heeft attracties en shows voor jong en oud. Je kunt je simpelweg niet vervelen. Ontmoet Mickey en Minnie, ga in een bootje van Pirates of the Caribbean, vlieg mee op de rug van Dumbo de olifant of beleef spanning aan boord van de diverse achtbanen.
Vergeet niet uw Disneyland Parijs entree tickets met korting te kopen via deze site. Zo kunt u veel geld besparen en heeft u toch een goedkoop dagje of weekendje uit met het hele gezin.

  Themaparken Disneyland Parijs - Disneyland Parijs korting - Disneyland route --- Facebook - Pretparken


Disneyland Parijs attracties

Disneyland Park: In Disneyland Park, het eerste park van het resort, opende op 12 april 1992. In 5 themalanden komen de Disney films tot leven. Main Street USA is de hoofdstraat vol winkeltjes en restaurants welk leid tot de hub recht voor kasteel van Doornroosje. Het hart van het Disneyland Park. Vanaf hier kun je kiezen om alle sprookjes werkelijkheid te zien worden in Fantasyland. Vlieg op de rug van Dumbo, beleef It's a Small World of ontmoet de Disney princessen.
In Discoveryland vind je de achtbaan Space Mountain en de in 2017 vernieuwde Star Tours. In Frontierland beleef je het oude wilde westen. Laat je niet bangmaken in Phantom Manor, beleef een show of maak een rit op de ook in 2017 vernieuwde Big Thunder Mounain. The Wildest ride in the wilderness! Tot slot kun je in Adventureland genieten van de mooie groene natuur en een rit maken in Pirates of the Caribbean.

Walt Disney Studios Park: Het Walt Disney Studios park opende op 16 maart 2002. Bijna 10 jaar na de opening van Disneyland Park. Het Walt Disney Studios Park draait alle om het maken van films en de animatiefilms. Maak een wilde rit aan boord van Crush's Coaster of met Aerosmith aan boord van de Rock 'n' Roller Coaster. Ervaar een uniek gevoel in de Tower of Terror hotel of doe een van de geweldige live shows.

Ieder jaar heeft Disneyland Parijs wel nieuw entertainment of een gewijzigde show of parade. Regelmatig openen nieuwe attracties. Met name in het Walt Disney Studios Park. Door de grootte van het Disneyland Parijs resort heb je zeker wel 3 dagen nodig om alle attracties en show te kunnen doen.

 

Op deze pagina
Disneyland Parijs
Disneyland attracties
Disneyland prijzen
Disneyland openingstijden

Meer Disneyland Parijs
> Disneyland Parijs
Korting op Disneyland Parijs
  Disneyland Parijs route

Facebook acties
Sommige (dag)acties delen we alleen op Facebook. LIKE US op FacebookDisneyland video's


 

Andere pretparken en attracties
Bezoek ook eens een keer Plopsaland de Panne. Plopsaland de Panne was het aller eerste Plopsa pretpark. Ontmoet Kabouter Plop, Mega Mindy en alle andere Studio100 figuren.
Lees meer over Plopsaland de Panne >>

 Meer pretparken: Movie Park Germany - Bobbejaanland - Attractiepark Slagharen - Duinrell - De Efteling .

Reserveer direct een compleet Disneyland Parijs arrangement inclusief verblijf en onbeperkt entree met korting.
Klik op de banner om direct bij Disneyland Paris te boeken.


Disneyland Parijs prijzen

De Disneyland Parijs entreeprijs is verschillend.
Bekijk hier de actuele Disneyland Parijs prijzen en aanbiedingen op de Disneyland Paris website zoals de 2 parken voor de prijs van 1 kortingsactie die vaak beschikbaar is!
Korting op Disneyland Parijs tickets kunt u ook krijgen via onze Disneyland Parijs korting pagina.


Openingstijden van Disneyland Parijs

De Disneyland Parijs themaparken zijn 365 dagen per jaar geopend. De tijden variëren dagelijks. Gasten die verblijven in een Disney Hotel krijgen zelfs altijd 2 uur langer toegang tot één van de Disney Parken. Dit is meestal s'morgens tussen 08:00 en 10:00.

 


Disneyland arrangementen
Disneyland ticket + Center Parcs Villages Nature Paris vlak bij Disneyland Parijs bij TUI.

TUI reizen pretparken


Disneyland hotel verblijf bij Booking.com.

Booking.com


Disneyland Parijs geschiedenis

Al lang voor Disneyland Parijs opende waren er al plannen om Disneyland Parijs te openen. Uiteindelijk opende het Disneyland Paris op 12 april 1992. Met al 25 jaar op de teller en 200 miljoen bezoekers rijker behoort Disneyland Parijs tot het meest populaire pretpark van Europa.

Regelmatig komen er nieuwe shows of attracties bij. Met name in het Walt Disney Studios Park. In 2008 opende daar bijv. de Tower of Terror en in 2010 Toy Story Playland. Op 21 juni 2014 opende Ratatouille The Adventure.
In 2017 viert Disneyland Parijs haar 25e verjaardag met veel gerenoveerde attracties en een nieuwe attractie, parade en avondshow. It's a Small World, Space Mountain, Big Thunder Mountain en Star Tours zijn een aantal topattracties die geheel zijn gerenoveerd. Een nieuw likje verf, wat nieuwe technieken en decors en de attracties kunnen er weer een tijdje tegenaan. Star Tours 2 is de grote nieuwe attractie voor 2017. Ook de Disney Dreams! avondshow en de dagelijkse parade zijn in 2017 vervangen voor een nieuwe variant.

'Disneyland will never be completed' zij Walt Disney zelf heel vroeger en dat zal zeker zo blijven. Er is altijd wel weer iets nieuw te zien, te horen, te voelen of te beleven in Disneyland Paris!


 


Meer Disneyland
> Disneyland Parijs
Korting op Disneyland
  Disneyland route

Linkpartners
Disneyland Parijs aanbiedingen
Disneyland Parijs restaurants


Jouw themapark vakantie en dagje themapark begint bij VakantieBegint.nl
www.VakantieBegint.nlLinkpartners